Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag10

Tag
 • Tartalmak

  31
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag10 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 1. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Úgyhogy elmehetnek oda ahova gondolom... Aztán ha lejár a hűség, akkor már át tudunk menni a konkurenciához, ami elérhető még a címünkön, ott már 500-as internetet is tudunk majd kérni.
 2. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Az átköltöztetés után sikerült újabb 1 évre hosszabbítani a TV/Internet csomagot a Speciális I. kedvezménnyel (ugye 50-es net helyett csak 20-at nettel), csak a gyorsító megrendelése után akadt egy kis bibi. Valószínűleg új megrendelésként akarta rögzíteni az igényemet, mivel a net mellett az IPTV-t is szerettem volna így 2 évre módosítani. Ma viszont csak az internet akartam módosítani a gyorsítóval, mert gondoltam ha a TV-n van Spec. I. akkor az internet is marad azon. Rendesen ki is jött az ár, amit számoltam, csak a megrendelés nem jött össze a legvégén, 2x is visszahívtak: 1x hogy Internet Start csomag helyett csak az Otthoni Internet 50 lehetne, 1x meg hogy a rendszer nem engedi a megrendelést a 4G lefedettség hiánya miatt. Aztán mondom, akkor maradjon minden a régiben. Most 1 év hűséggel van Szuper Családi HD + NetMánia M csomag 6426 Ft-ért.
 3. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Azért az kicsit vicces, hogy Budapesten, a Keleti közelében nem menne a 4G. Már eleve az is vicces, hogy max. csak 12 Mbit-tel jön a net... Az utcánkban amúgy láttam új Telekom szekrényeket, ami talán jelentheti azt, hogy közel a gpon.
 4. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Aztán megpróbáltam csak az internet csomagot módosítani, úgy már sikeres is lett volna a dolog, de visszahívott a hölgy, hogy a rendszer nem engedi, mert hogy nincs 4G lefedettségem. Holott előzetesen meg is nézte, hogy lehet gyorsító. A a szerelő, aki hétfőn volt bekötni szintén megmérte, kb. 150 Mbit/s-al jött neki a 4G. Lehet hogy az sem elég a gyorsítóhoz. Feladtam most már minden próbálkozást, marad a 12/1 net sebesség...
 5. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Megpróbáltam megrendelni a gyorsítót, de nem sikerült. 2 évesre módosítottam volna az internet és TV szolgáltatást emiatt, viszont a Speciális I. kedvezményt elvették volna, mivel ahova költöztünk ott nincs Spec. I. Pedig valahol azt olvastam, hogy magammal vihetem a kedvezménycsomagot.
 6. Törölt_tag10

  Kábelnet

  Melyik net csomagod van? Netmánia S?
 7. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Úgy tűnik ez a 12/1 sebesség stabilnak mondtható így 2 nap után. Igaz, hogy nem éri el a 20-at, de árban ugyanannyi lett volna a 10-es is, ráadásul ott a feltöltés csak 0,5 Mbit/s. Egyedül akkor csökken le kicsit (9-10 Mbit/s-ra) az internet sebessége, mikor az IPTV is megy. Érdekes, hogy a set-top-box menüje 2 SD és 0 HD stream-et mutat, ennek ellenére tökéletesen jönnek a nagyfelbontású HD csatornák...
 8. Törölt_tag10

  Kábelnet

  Hát ha ilyen "ratyi" ez az opció, akkor örülök is, hogy nem rendeltem meg. Meg még irjak alá 2 évet pluszban, van eszük...
 9. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Ami furcsa számomra, hogy a weboldalon az igény leadásnál még hűségidő nélkül is be tudom jelölni a gyorsító opciót. Most vagy az van, hogy mindenáron rá akarnak tukmálni a 2 év hűségidőre vagy én kergültem meg.
 10. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  ÁSZF szerint szeptember 1-től.
 11. Törölt_tag10

  Gyorsító opció

  Most vagyok gondba. Tegnap sikeresen átköltöztették az Internet, TV előfizetést, viszont ugye az új helyen 50 helyett csak 20-as netet tudtak adni ami nem éri el a 20-at sem a kép alapján. Viszont meg akartam rendelni a gyorsító opciót, aztán kiderült hogy a meglévő 1 éves hűséggel rendelkező internet csomaghoz nem is lehet kérni, hanem 2 évre kell módosítani a hűséget és úgy adják csak a gyorsító opciót. Milyen már ez???
 12. Hétfőn jönnek az áthelyezés miatt. Az 1 évre módosításról viszont nem érkezett még szerződés, azt mondták telefonban, hogy ha sikeres volt az áthelyezés, akkor elküldik. Hát kíváncsi leszek. Meg arra is hogy még ebben a hónapban kérhetek-e a 20-as nethez gyorsítót, mivel láttam, hogy már új csomagok vannak....
 13. Jobban tettem volna, ha először telefonon rendezem el, mert most kifogtam egy értelmes ügyfélszolgálatos hölgyet, aki nagyon segítőkész volt. Kiderült, hogy mindenféle módosításkor új hűséget kell kötni. Szóval a tegnapi fazon már eleve leszerepelt ezzel. Sunyin beállította a 2 évet, holott ha megkérdezi, akkor 1 évet kérek. És természetesen 1 évet kértem az IPTV-re is, mivel az is megújítható és még olcsóbbra is jött ki így az ár. De legalább megtapasztaltam én is, hogy milyen emberek dolgoznak a személyes ügyfélszolgálaton! Arra a kérdésre, hogy a gyorsító opciót hogyan, miként lehet kérni, arra mindketten ugyanazt mondták. Ha majd sikeres lesz az áthelyezés.
 14. Elintéztük az áthelyezést az ügyfélszolgálaton. Viszont az ügyfélszolgálati munkatárs érdekes dolgot mondott. Hogy az új címen eléhető az 50-es internet sebesség, de csak akkor ha csak és kizárólag internetet fizettem volna elő. Mivel van IPTV is, az sávszélességet használ és vele együtt csak 20-as internet érhető el. Azt is mondta, hogy a szolgáltatás áthelyezésével a hűség folytatódik. Ahhoz képest a mai dokumentumokon a 20-as netre 2 éves hűség van feltüntetve. Valami sántít. Úgyhogy fel is hívom őket.
 15. Törölt_tag10

  TV GO

  Törlés/Újratelepítés már megvolt, többször is. LG K7 -> Mediatek MT6580M, Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7, 3G, Android 5.1 (Lollipop) Huawei Y3 II -> Mediatek MT6735M, Quad-core 1.0 GHz Cortex-A53, 4G, Android 5.1 (Lollipop) Concorde tab Ray -> AllWinner A33ARM Quad Core 1,3 GHz, Android 4.4.2 (KitKat).
×
×
 • Új...