Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bro4dcast3R

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

bro4dcast3R eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. bro4dcast3R

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Budapest, XI. kerület, Bikszádi utca.
  2. bro4dcast3R

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Most értem haza, és megnéztem V1.0-ás a hardver verzió.
  3. bro4dcast3R

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Küldjél légyszíves egy e-mail címet, és küldök .pcap-et. Ismerem a wiresharkot, mindennapi munkához is használom, azzal szerintem nem lesz gond. Erről a böngészős Game mode-ról tudsz valamit mondani még, mert sose hallottam még róla (Google chrome-ot használok).
  4. bro4dcast3R

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen azt elfelejtettem mondani, hogy TV is van hozzá (valószínűleg IP-TV, kis dobozzal van összekötve UTP kábelen, azután meg HDMI-vel a TV-re). A hardware verziót most sajnos nem tudom megmondani, de ha az segít akkor kb 1,5 hónapja lett bekötve. Köszönöm a segítséget!
  5. bro4dcast3R

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Albérletben lakok Budapesten, és csak Telekomot lehetett bekötni, ezért NetMánia XL csomagom van (50Mb/s le, és 5Mb/s fel). Tegnap este GoogleDrive-ra feltötöttem 600 Mb-nyi videót, ami után nem volt tovább internet a számítógépen (ERR_CONNECTION_TIME_OUT) volt minden. Ez a probléma már többször is előfordult, legsűrűbben torrent bekapcsolásakor dobja el a kanalat, vagy számítógép bekapcsolás után is várni kell 5-10 percet, hogy jó legyen. Olvastam itt az ezzel kapcsolatos fórum hozzászólásokat, megoldást nem találtam rá, lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el. A kérdésem a következő: Mit tudok tenni, hogy torrentezés és Google Drive használata mellett is működjön a böngészés (Google chrome, Windows 10). Jelenleg egy UTP kábellel van összekötve a számítógép a SagemCom F@st3686 eszközzel. Ha ehelyett a megoldás helyett bekötöm a TP-Link Archer C2 routeremet, és valahogy (kérdés hogy pontosan hogy is kell) Bridge üzemmódra állítom az eszközt attól várható javulás?
×
×
  • Új...