Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sajby

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sajby eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

 1. sajby

  Gyorsító opció

  Ritkán előfordul,de pár perc alatt összeáll.Az a jelenlegi tapasztalat,hogy inkább működik,mint nem Szóval nem igazán panaszkodom.
 2. sajby

  Gyorsító opció

  Nálam végre normálisan működik.(24 órája jó a Bonding) Remélem másnál is és tartós lesz az állapot
 3. sajby

  Gyorsító opció

  Tapasztalsz javulást? Tegnap beszéltem egy emberkével,hívtak mert 1 hónapja volt hibajegyem nyitva és mondta,hogy a Hüvely gyártóhoz mentek megoldásért. Ami tapasztalható,hogy a 4g része végre értelmesen működik.Nem szakadozik,nem dobja el.Áramtalanítás után is pár perc alatt magára talál.De a Bonding még nem megy nekik.DSL Tunnel down.Tehát nem használja értelmesen a funkciót.És nem az alap adsl vonalat turbózza,hanem egyből a 4g részem húzza a netet.Ez akkor gáz,ha a 10giga adathasználat után visszaveszi 5megásra a netet,és mondjuk a te alap ADSl előfizud meg mondjuk "hasít" 8 megával.Akkor le kell kapcsolnod a menüben a bondingot és használod szépen az alap vonalat
 4. sajby

  Internet

  A gyorsító opció a napokba lett kijavítva.(elméletileg) Ami tapasztalható,hogy a 4g része végre értelmesen működik.Nem szakadozik,nem dobja el.De a Bonding még nem megy nekik.DSL Tunnel down.Tehát nem használja értelmesen a funkciót.És nem az alap adsl vonalat turbózza,hanem egyből a 4g részem húzza a netet.Ez akkor gáz,ha a 10giga adathasználat után visszaveszi 5megásra a netet,és mondjuk a te alap ADSl előfizud meg mondjuk "hasít" 8 megával.Akkor le kell kapcsolnod a menüben a bondingot és használod szépen az alap vonalat
 5. sajby

  Gyorsító opció

  De ennyire nem müködik úgy országszerte? Ezt valahogy nem reklámozták ,mikor beköttettem. (lehet ezért csinálták visszamondhatóra)
 6. sajby

  Gyorsító opció

  Igazából mivel most köttettem be,3 hónapig tart a kedvezményem,ez idő alatt ha tartja jelenlegi inkább nem működését akkor visszamondom,mert ennek nincs értelme. De hátha helyre billen az agya decemberig.
 7. sajby

  Gyorsító opció

  Eddig tartott
 8. sajby

  Gyorsító opció

  5 nap alatt megoldották a problémám.Most úgy néz ki minden működik,ahogy kell.És az este 7utáni LTE szakadás is elmradt (eddig)
 9. sajby

  Gyorsító opció

  Nálunk egy kábelszolgáltató van.30megás net 4500ft/hó. 12megás 2900/hó. Viszont oda azért nem csatlakoztam,mert az ügyfélszolgálat ,gyakorlatilag nulla.Hétvégén semmi.Illetve probléma csak nálad lehet,náluk "mindig minden ok" Jött volna más szolgáltató.D... ,csak a város vezetés,meg ez a kábel szolgáltató elintézte,hogy mégse legyen jó nekünk. Szóval ilyen helyre pénzt nem adok.
 10. sajby

  Gyorsító opció

  Reggel kifogtam egy jobb műszakist (estétől megint nincs bonding meg LTE ,csak a csupasz 6megás adsl) Legalább megmondta,hogy fogalma nincs mikorra lesz megoldva Én meg ugy is túlcsúsztam a 72órán,jóváírás jár. Bár nem vigasztal.Sajnálom,hogy más lehetőség nincs a környéke.
 11. sajby

  Gyorsító opció

  Nyilván akkor félig szerencsés vagyok,hogy csa a DSL rész hiányzik nálam és csak esténként hal ki az LTE Miért is vártam tökéleteset
 12. sajby

  Gyorsító opció

  passzolom,mióta bekötötték ez igy van Jeleztem hibának,de még nem kerestek.Holnap felhívom őket,akkkor már negyedik napja lesz a hibajegyem megnyitva.
 13. sajby

  Gyorsító opció

  Értem.Akkor van megoldás az ADSL down problémára is,csak ki kell várni a sorom És akkor egy fokkal okosabb lettem,hogy vajon miért dobhatja el esténként az LTE ágat
 14. sajby

  Gyorsító opció

  Az mennyire törvényszerü,hogy nálam még mindig Adsl tunnel down(beszerelés 4 napja történt,hibajegyem 3 napja nyitva) illetve 2 napja megfigyeltem,hogy este 7 után dobja az Lte kapcsolatot és kb 9-10 ig nem is jön vissza.
 15. Nálam(Ózd,Ujváros tér) szakít a 6,5 megás adsl internet Ez a max ami kijön hozzám. 30ról max álmodni fogok az év végén is.
×
×
 • Új...