Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

norti

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

norti eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    30 mpig kellett nyomni a resetet (igazából addig, amíg fel nem villan két sárga led és utána már csak az alsó világít zölden). Most jó lett, be tudtam végre lépni az alap admin+jelszóval
  2. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ezek is megvoltak, semmilyen eszközről nem lép be, se az alap admin/pass se az általam beállított név/pass párossal. Annyi még eszembe jutott, hogy volt egy durva áramszünetlánc egy hete, amikor volt hogy 2 mpre visszajött az áram, majd újra lecsapta az egész társasházat, lehet akkor bolondult meg. Hogyan tudom teljesen resetelni? X másodpercig kell nyomni a reset gombot? EDIT: megtaláltam a gyikben, megcsinálom.
  3. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Srácok, olyankor mi van, ha 1-2 hete (nem tudom pontosan mióta) a Sagemcom nem enged belépni a felületére, a név/jelszó páros után visszadob ugyanoda. Volt valami frissítés és ajánlott resetelni? Újraindítás megvolt párszor.
  4. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Lol, most már működik Csak újra kellett indítani a HGW-t és ott vannak a szabályok. Valami bekavart - gyanítom az, hogy nem indítottam rögtön újra a dhcp range váltás után -, most már hozzá lehet adni rendesen mindent.
  5. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    @anonymus köszi! 8080/443 Viszont a port forwardoknál, statikus ip eszközre (router, switch) való forwardolásnál hibát dob, pl.: Error converting one or more entries: De csak ennyit. Erre van megoldás? A cél, hogy elérjem a routerek admin felületét is távolról.
  6. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Na, ma meghozták nekem is, eddig minden rendben, 260/19-et hoz átlagban. Wifit kikapcsoltam, most nem kell, amjd az AC részét tesztelem notebookkal, abban az van. Statikus IP-k nélkül megleszek, a fix eszközökön be van lőve fixen az IP, szóval baj nem lehet, a mobil eszközök meg ellesznek a kisztott ipken. Még a port forwardokat be kell lőnöm, hogy elérjem a két másik routert kintről, de a Sagemcomban is engedélyeztem a távoli elérést, csak nem tudom, hogy milyen porton jön be? (Ciscon választható volt a port, sokkal biztonságosabb szerintem)
  7. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    A weblap érdekes: bejelentkezve csomagváltással simán beadja, cím megadással meg a mostani 120/10 sem elérhető itt Mindenesetre én telefonon rendeltem meg, az a legegyszerűbb, az oldallal mindig van valami.
  8. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Azt már tudom, persze, prohardveren kitárgyaltuk, kicsit szomorú is vagyok, mert elég sok a kritikus hiba ebben a Sagemcomban... De majd talán kijavítják idővel, a Cisco sem volt mindig tökéletes @anonymus "sajnos" van iptv
  9. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Köszi, akkor a ping nem lesz se jobb, de rosszabb, amikor lecserélik a Ciscot erre (remélem). Mivel a társasházban, ahol lakok, eddig (egy-két rövidebb agyonterhelt időszakot kivéve) mindig megvolt a max. 120/10, kíváncsi leszek, hozza-e a 250/20-at stabilan. Bár ahogy látom inkább 260-ra van belőve, az lesz még érdekes, hogy az up nálam is 19 körül mozog majd inkább, mint 20-21-nél (most 11-re van belőve). Tudom, ez csak szőrszálhasogatás, de régen volt 125/12-es profilom is 1-1,5 évig, még az évtized elején
  10. norti

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Vezetékest is tudnál mérni? A ping és a stabilitás (grafikon) érdekelne, mert itt látok üresjáratot a feltöltésnél, de az lehet a wifi gyengesége miatt van. Podolski01: már most is rendelheted a 250/20-at, ha tudja a hálózatod
×
×
  • Új...