Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tomasz

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tomasz eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Szia! Igen, vezetékes kapcsolaton mérem, közvetlenül a HG-re csatlakoztam kábellel! Hajnalban is ugyan ennyi! Most 92-t mértem! Ha jól látom 33 le 5 fel!
 2. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Sziasztok! Új 1000-es kábel netes csomagnál, HG-nál mérve a garantált letöltési minimumot sem éri el /min.100mbit, 74-95jelenleg/! A feltöltés /25mbit/ rendben megvan! Van, hogy picit még több is! Mi lehet itt a hiba? Modem beállítás vagy vmi központilag nincs beállítva? A jelszintek rendben vannak! Előre köszönöm a válaszokat!
 3. Tomasz

  IP TV beltéri hiba?

  Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy 500-as kábelneten, 2 beltéri egységből az egyik mostanában többször megáll 2-3-4percre,/kimerevedik a kép!/ majd utána megy tovább! Ilyenkor a hálózati csatlakozón látszik, hogy megállt a hálózati stream. És a vicc, hogy nem mindig csinálja! Pl hét közben ritkábban, de a hétvégén volt, hogy olyan sűrűn akadt meg, hogy gyakorlatilag a tv-t nem lehetett használni. Csak kb 1.5-2óra műlva tért magához! A típusa: STB 3112 CDA Kérdezném, hogy itt mi lehet a hiba? Előre köszönöm a segítséget!
 4. Tomasz

  Otthoni internet 1000

  Szia, Köszönöm az infót! Kár, pláne, hogy a múltkor "oszlopos" kollégáktól azt az infót kaptam, hogy nálunk/XVI.kerület, kertváros/ sosem lesz optika, ezért inkább menjek át a digihez!
 5. Tomasz

  Otthoni internet 1000

  Sziasztok, Érdeklődni szeretnék, hogy az "Otthoni Internet 1000" csomag koaxon rendelhető? Jelenleg "Otthoni Internet 250"-es csomagom van koaxon. A telekom.hu oldalon cím szerint kiválasztható, de a telefonos ügyfélszolgálat szerint a 250-es a legnagyobb, ami rendelhető, mert az 1000-es csak optikán jön! Köszönöm a válaszokat!
 6. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Egyenlőre minden működik, de a fehér overál még rajtam! :-D
 7. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Sziasztok! Én ugyanígy állítottam be, kivéve, hogy a fixip, dhcp tartományon kívüli!
 8. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Köszönöm! Kipróbálom!
 9. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Egy ötlet! Asus-ban a wan résznél beállítok egy tartományon kívüli fix címet, ugyanezt a sagemben beállítom a dmz-ben! Működhet?
 10. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  :-D Megbeszéltük! :-D Innentől csak fehér overállban és kesztyűben merek hozzányúlni! :-D
 11. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Szia Roli! Nagggyon köszönöm a segítségedet! :-) Gondolom érdemes ezt a címet a Sagem Alap/DHCP beállítások alatt statikusra állítani! Üdv: T
 12. Tomasz

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Ma lecserélték a Cisco modememet, mert nagyobb netcsomagra váltottam/250/20/! Sagemcom modemet kaptam. Van mögötte egy asus rtac87 router, viszont a csere óta nem működik az asus-ban beállított portforward. A sagem modemen már gyakorlatilag mindent lekapcsoltam de akkor se mükszik! Vkinek vmi ötlete? Előre köszönöm szépen a segítséget!
 13. Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Ma lecserélték a Cisco modememet, mert nagyobb netcsomagra váltottam/250/20/! Sagemcom modemet kaptam. Van mögötte egy asus rtac87 router, viszont a csere óta nem működik az asus-ban beállított portforward. A sagem modemen már gyakorlatilag mindent lekapcsoltam de akkor se mükszik! Vkinek vmi ötlete? Előre köszönöm szépen a segítséget!
×
×
 • Új...