Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

csgab

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit csgab posztolt

  1. Siker, korrigálták a számlát.
  2. Sziasztok! Egy vélhetően hibás számlával kapcsolatban lenne kérdésem. A számlán az otthoni internet szolgáltatás és az IPTV szuper családi csomag pontokban szerepel két tétel "Feltételes kedvezmény visszavonása" címen. A számla végén az egyik tétel levonásra kerül, az IPTV-hez tartozó X Ft azonban nem. A számlán látható hűségidő lejáratok alapján azt látom, hogy a folyamatban lévő készülék részletek közül mindkettő a TV szolgáltatáshoz lett rendelve, valószínűleg ezért történhet “kötbér” számlázás. (Eddig mindenre 2 év hűség volt eszközvásárlás miatt) A 2. eszköz vásárlásakor abban a hitben voltam, hogy alapból egy másik szolgáltatásomhoz rendelik a hűségidő hosszabbítást (pl internet). Ez lehet hibás számlázás? A vásárláskor nem kezdeményeztem felmondást egy szolgáltatásra sem, magenta 1-ben vagyok.
  3. Szia @teherwagon, köszi néztem plusz közben visszajeleztek az ügyfélszolgálatról is hogy átmeneti hiba volt. Most minden működik.
  4. Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a karácsonyi akciók közül illetve úgy általánosságban nem lehet konzolt kiválasztani otthoni előfizetés mellé egy összegre és kamatmentes konstrukcióra sem. Ez átmeneti hiba vagy otthoni szolgáltatáshoz már megszűnik az értékesítés? Köszi! G. https://www.telekom.hu/shop/termek/XBOX+ONE+X+1+TB--XBOX+ONE+X+1+TB?sku=jsku1754621057&contractType=home&paymentType=INSTALLMENT https://www.telekom.hu/shop/egyeb-keszulekek/jatekkonzolok#/N-10458/contractType-home/paymentType-INSTALLMENT
  5. Sziasztok! Apple watch okosórát terveztünk venni részletfizetéssel. A család több előfizetése a nevemen van, a tavaly decemberi promóciós időszakban úgy vásároltunk egy ilyen készüléket, hogy a meglévő előfizetés mellé “tartozék részletre”. Idén szerettünk volna egy másik előfizetéshez venni, viszont e-mailben azt az információt kaptam hogy tartozék részlet már nincs, erre csak akkor van lehetőség ha lejár a hűségidő (19 hónap múlva). Ez valóban így van vagy a kérdésem nem volt egyértelmű az ügyintézőnek? Köszi!
×
×
  • Új...