Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Sisoatis

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Sisoatis eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Kaon cg3000-et kaptam. Próbáltam a fix ip címet. Eredmény: - működik De - router weblap se kép se hang, üres oldal Megoldás: DHCP server címtartomány pl. 10-99-ig Fix ip tartományon kívül pl. 192.168.0.100 Ez így működik. 😃
  2. Sisoatis

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szép napot! Problémáim lennének ezzel az eszközzel. Sagemcom F@st 3686 Idegesítő nagyobb: Kívülről eltudom érni a router kezelő felületét, a rajta átmenő szolgáltatásokat. Pl: webkamera, web szerver, ftp, stb. Egy két nap után a router elérhetetlen, mint kivulrol mint belulrol. Az ujra inditás megoldja a problémát. De ha egy webkamera képét szeretném távolrol nézni akkor nem szeretnék naponta haza szaladgálni. A probléma kb. akkor szokott jelentkezni ha tobb egység is felcsatlakozik a routerre. Amennyiben több egység csatlakozik akkor a régebbi tagok elveszítik az internet hozzáférést a wifin keresztul. Lecsatlakozás felcsatlakozás megoldja a problémát. Ez így idegesítő. Köszönöm a segítséget.
  3. Szép napot! Problémáim lennének ezzel az eszközzel. Sagemcom F@st 3686 Aprobb: - nem tudok a routerhez csatlakozó egységeknek fix ip címet kiosztani Idegesítő nagyobb: A routert kívülről eltudom érni. A kezelő felületét, a rajta átmenő szolgáltatásokat. Pl: webkamera, web szerver, ftp, stb. Egy két nap után a router elérhetetlen, mint kivulrol mint belulrol. Az ujra inditás megoldja a problémát. De ha egy webkamera képét szeretném távolrol nézni akkor nem szeretnék naponta haza szaladgálni. A probléma kb. akkor szokott jelentkezni ha tobb egység is felcsatlakozik a routerre. Amennyiben több egység csatlakozik akkor a régebbi tagok elveszítik az internet hozzáférést a wifin keresztul. Lecsatlakozás felcsatlakozás megoldja a problémát. Ez így idegesítő. Köszönöm a segítséget.
×
×
  • Új...