SafranyFerenc86

Tag
 • Tartalmak

  93
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

SafranyFerenc86 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Nekem szerencsére már egy hete jó a pingem és packet lossom a nyugat-európai szervereken és a Twitch is nézhető már fullHD minőségben, low latency módban. Remélem a többieknek is hamarosan megjavul a problémájuk.
 2. Egyelőre nekem is jónak tűnik a dolog tegnap óta. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni.
 3. Akkor ez 99% hogy nem port nyitási gond lesz, hanem ugyanaz a routing probléma okozza, mint aminek köszönhetően többünknek is játszhatatlan egy rakat multiplayer játék, aminek a szervere Nyugat Európában van.
 4. Mikor tapasztalod a csomagveszteséget? A késő délutáni-esti időszakban, vagy az egész nap folyamán?
 5. Csak úgy kíváncsiságból, mi lett a hibajegy sorsa? Illetve lett valami a csoportos hibabejelentésből, amit terveztél?
 6. Elhiszem, hogy segíteni akarsz, de szerintem nem a legjobb ötlet random embereknek odaadni az MT azonosítót akármennyire is sz*r a helyzet.
 7. Nálam nem javult semmit a helyzet, sőt talán rosszabb, mint ezelőtt.
 8. Ez azért elég vicces, Steam-en akartam letölteni egy patchet, de alig akart valamerre haladni az 500-as nettel, gondoltam meglesek egy frankfurti speedtest mérést, meg kíváncsiságból egy moszkvait.
 9. Nálam mostanában a Twitch is nézhetetlen 480p felett low latency módban, mert folyamatosan "elfelejt" előre bufferelni a lejátszó a hálózat minősége miatt és így állandóan megakad a közvetítés. Ha kikapcsolom, akkor nagyjából nézhető lesz, de néha még úgy is beakad.
 10. Én azt nem értem, ha egy napra sikerült megcsinálni jóra a routingot, miért kellett másnap visszatenni erre a vacakra? Lejárt a próbaidő a másik vonalon? Arra, hogy az emberek beletörődjenek a hibába és ne hisztizzenek tovább miatta, akik meg megtehetik váltsanak szolgáltatót, mert akkor annyival kevesebb "problémás" ügyfele lesz a cégnek.
 11. Discord ma este: EU szerveren használhatatlan, tök torz a hang, a ping 300 ms felett, áttettem Orosz szerverre, ott csak 100 ms-os a ping és a hangminőséggel minden rendben volt. Ez kész vicc kategória már...
 12. Igen, tegnap jó volt a random 100-150ms-os spikeokat leszámítva, mert más volt a routing, de mára vissza lettünk pakolva a régi vacakra.
 13. Hány Telekomos szakember kell egy villanykörte kicseréléséhez?
 14. Én akkor lennék elégedett, ha végre ki lenne javítva ez a hiba és nem kellene extra dolgokra nekem kidobálni pénzt a T inkompetenciája miatt.