SafranyFerenc86

Tag
 • Tartalmak

  88
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

SafranyFerenc86 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. Elhiszem, hogy segíteni akarsz, de szerintem nem a legjobb ötlet random embereknek odaadni az MT azonosítót akármennyire is sz*r a helyzet.
 2. Nálam nem javult semmit a helyzet, sőt talán rosszabb, mint ezelőtt.
 3. Ez azért elég vicces, Steam-en akartam letölteni egy patchet, de alig akart valamerre haladni az 500-as nettel, gondoltam meglesek egy frankfurti speedtest mérést, meg kíváncsiságból egy moszkvait.
 4. Nálam mostanában a Twitch is nézhetetlen 480p felett low latency módban, mert folyamatosan "elfelejt" előre bufferelni a lejátszó a hálózat minősége miatt és így állandóan megakad a közvetítés. Ha kikapcsolom, akkor nagyjából nézhető lesz, de néha még úgy is beakad.
 5. Én azt nem értem, ha egy napra sikerült megcsinálni jóra a routingot, miért kellett másnap visszatenni erre a vacakra? Lejárt a próbaidő a másik vonalon? Arra, hogy az emberek beletörődjenek a hibába és ne hisztizzenek tovább miatta, akik meg megtehetik váltsanak szolgáltatót, mert akkor annyival kevesebb "problémás" ügyfele lesz a cégnek.
 6. Discord ma este: EU szerveren használhatatlan, tök torz a hang, a ping 300 ms felett, áttettem Orosz szerverre, ott csak 100 ms-os a ping és a hangminőséggel minden rendben volt. Ez kész vicc kategória már...
 7. Igen, tegnap jó volt a random 100-150ms-os spikeokat leszámítva, mert más volt a routing, de mára vissza lettünk pakolva a régi vacakra.
 8. Hány Telekomos szakember kell egy villanykörte kicseréléséhez?
 9. Én akkor lennék elégedett, ha végre ki lenne javítva ez a hiba és nem kellene extra dolgokra nekem kidobálni pénzt a T inkompetenciája miatt.
 10. Tavaly augusztus óta nem történt semmi előrelépés az ügyben, a "kis" türelem már rég elfogyott sokaknál.
 11. Oké, a pingre nincs garancia, de mi van a 10+%-os csomagvesztéssel?
 12. Délelőtt nálunk is jó szokott lenni, délutántól késő estig rossz...
 13. De ez hogy van, hogy neked is simán letagadják a hibát, miközben a Magyar Telekom állítólag 2 hónapja megtalálta a hiba okát és azóta együtt dolgozik a szolgáltatóval az orvoslásán?