Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SafranyFerenc86

Tag
 • Tartalmak

  113
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit SafranyFerenc86 posztolt

 1. Köszönöm a linket! Szerintem én az elátkozott utcában lakhatok akkor, mert nálam például most órák óta ilyen az internet: A feltöltés is eléggé gyengélkedik, mert egy 117 kb-os meg egy 21 kb-os képet 15 perc küszködés után sikerült feltölteni a fórumra, és a Speedtestes feltöltési sebesség sem túl rózsás a garantált minimális 4 Mbit/s-hoz képest ...
 2. Üdv! Érdeklődnék szeretnék, hogy mikor lesz vonalellenőrzés Hódmezővásárhely településen, mert megint olyan zajbetörés van a vonalon, hogy időszakonként 10%-os a csomagveszteség.
 3. 2 hónap alatt nem sikerült semmit egyeztetni a Wargaminggel? Le merem fogadni nem is volt semmilyen egyeztetés, másképp már rég posztolva lett volna, hogy mire jutott a két cég, még akkor is, ha nem tudják megoldani a problémát.
 4. Még mindig 80-100 ms között ugrál esténként a ping, elvétve van 1-1 nap, amikor 40-50 ms alatt marad. Van valami hír a Wargaming és a Telekom közös vizsgálatáról?
 5. Ahogy néztem a hétfői nap folyamán megváltozott ismét a routing, de a kapcsolat minősége rosszabb lett, mint ezelőtt volt. Az átlag ping még mindig 90ms körül van, de most már vannak random ping spikeok is amikor felugrik a ping 150-200ms-ra is. Ezelőtt még ha magas is volt a ping, az legalább stabil volt.
 6. Kedves Kata! Jutottak az elmúlt egy hét alatt valamire a tisztelt kollégák a problémával kapcsolatban? Ha nem, akkor még mivel tudnék szolgálni, ami segítené a probléma azonosítását, illetve mikorra várható valami javulás, ami nem csak átmeneti?
 7. Megjött, köszönöm, válaszoltam is.
 8. Ha van publikus TS3 szerver, aminek tudod az ip címét és a clans.hu szolgáltatja hozzá a szervert, tudnál küldeni nekem egy IP címet itt vagy privátban? Gugliban csak magára a megrendelésre dobott ki találatokat. Estére, ha a WG-s cuccokban megugrik a ping, rámérnék arra is, hogy azzal nálam mi a helyzet.
 9. Jó estét kedves Kata! A következő játékokkal van személyesen problémám: World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, World of Tanks Blitz Általában este 7 és éjfél között felmegy a ping a normális 30-40ms-ról 90-130ms-ra és néha packet loss is tapasztalható. A szerverek címe a következő: login.p1.worldoftanks.eu login.p2.worldoftanks.eu wgus-woteu.wargaming.net wguswgc-eu.wargaming.net login0.wotblitz.eu login-eu.worldofwarplanes.com login1.worldofwarships.eu A két mellékelt mérésen jól látható, hogy a ping a 80.157.131.166 IP című Deutsche Telekom által üzemeltetett hop után kezd el megugrani. Szeptember 14-én 1 napra másik routingen tudtam elérni a szervert, akkor jó is volt a pingem még este is, de másnapra már vissza lettem terelve erre az útvonalra és a magas ping is visszatért vele együtt.
 10. Ha nem tavaly nyár óta menne a huzavona itt, akkor még egyet is értenék veled, de ha több mint egy éve kisebb nagyobb megszakításokkal tele lennének torlódásokkal az autópályák, szerintem elég sokan "hisztznének" az autópálya fenntartók oldalán is. Mondjuk az más kérdés, hogy az a stílus, amit TheNegativeOne idetolt elég *****, és nem így kellene jelezni a problémát, de a lényegen nem változtat.
 11. Kedd éjfél után nem sokkal egy jó fél órára elment az internet itthon, gondolom valami karbantartás lehetett a központban vagy akármi, utána érdekes módon megváltozott a routing és jó volt a pingem tegnap este, viszont mára vissza lettem pakolva a régi routingra és természetesen megint ugyanolyan vacak az egész, mint volt.
 12. Nekem lassan 2 hónapja 1-2 napos megszakításokkal megszakításokkal olyan vacak a pingem, mint a hibajavítás előtt.
 13. SafranyFerenc86

  Gép

  Én meg 100 millió Forintot
 14. A szegény kapcsolat megint megbetegedett, lehet nem kapta meg a vakcinákat időben
 15. SafranyFerenc86

  Csomagvesztés/akadozás

  Itt mindjárt más a helyzet, látszik rendesen, hogy valóban gond van a kapcsolattal. Hasonló gondom volt nekem is pár éve, úgy cirka 2,5 év alatt sikerült ott kijavítani a hibát. Remélem felétek jobb a szerelők hozzáállása és gyorsabban tudják majd orvosolni a bajt. Ha van a közeli szomszédságban még Tés előfizető, akkor érdemes lenne velük beszélni, hogy náluk van-e packet loss, ha igen, akkor közösen kellene jelezni a hibát.
 16. SafranyFerenc86

  Csomagvesztés/akadozás

  Nem akarok belekontárkodni, de ezek a pingplotteres mérések tökéletesek, 0% packet loss van a végponton, tehát a kapcsolatod stabil. Akkor lenne vele baj, ha a végpontban is mutatna valamekkora mértékű packet losst. Érdemes elolvasni a fejlesztők útmutatását arról, hogy hogy kell értelmezni a mérési eredményeket: https://www.pingplotter.com/fix-your-network/capture-problem.html (Most ezt a linket vagy kitörlik a kedves moderátorok/spamszűrő vagy nem) Szerintem azon ne csodálkozz, hogy annyi csomagot eldobott azon a weboldalon, amikor 10 másodperc alatt 3000 alkalommal pingelted meg. Gondolom a default packet méretet is felhúztad, úgy nálam is elszáll a fenébe 3-4 másodperc után az összes csomag.
 17. SafranyFerenc86

  Internet szakadozás

  Üdvözletem! Az utóbbi 2-3 hónapban az ismerősi körben négyen is tapasztalunk véletlenszerű internetmegszakadásokat 2-3 naponta Szegeden, Gyulán és Hódmezővásárhelyen. Mindannyian Koaxos hálózaton vagyunk. Az egész pár másodpercig tart csak, de utána beletelik 1,5-2 percbe, mire a HGW újra tud csatlakozni az internetre. Ránéztem a HGW kezelőfelületére, de aszerint maga a HGW nem indul újra, csak a kapcsolatot kell neki újra felépítenie. Böngészés, játék vagy munka közben eléggé zavaró tud lenni a dolog. Hibabejelentésnek semmi értelmét nem látom, mert úgy is minden rendben lesz, amikor kint van a szerelő, a megszakadás véletlenszerű jellegéből kiindulva nem tudom garantálni, hogy pont akkor száll el, amikor kijönnek megnézni, a vonal megfigyeléséről meg megvannak a tapasztalataim már. Csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy más tapasztal-e hasonló hibajelenséget, vagy csak mi vagyunk ezzel megáldva.
 18. Nekem szerencsére már egy hete jó a pingem és packet lossom a nyugat-európai szervereken és a Twitch is nézhető már fullHD minőségben, low latency módban. Remélem a többieknek is hamarosan megjavul a problémájuk.
 19. Egyelőre nekem is jónak tűnik a dolog tegnap óta. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni.
 20. SafranyFerenc86

  Apex Legends port nyitás

  Akkor ez 99% hogy nem port nyitási gond lesz, hanem ugyanaz a routing probléma okozza, mint aminek köszönhetően többünknek is játszhatatlan egy rakat multiplayer játék, aminek a szervere Nyugat Európában van.
 21. SafranyFerenc86

  Apex Legends port nyitás

  Mikor tapasztalod a csomagveszteséget? A késő délutáni-esti időszakban, vagy az egész nap folyamán?
 22. Csak úgy kíváncsiságból, mi lett a hibajegy sorsa? Illetve lett valami a csoportos hibabejelentésből, amit terveztél?
×
×
 • Új...