Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SafranyFerenc86

Tag
  • Tartalmak

    113
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

2 Követő

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

SafranyFerenc86 eredményei

Mindenttudós

Mindenttudós (10/13)

  • Internet guru
  • 50 posztom van
  • 100 posztom van
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Köszönöm a linket! Szerintem én az elátkozott utcában lakhatok akkor, mert nálam például most órák óta ilyen az internet: A feltöltés is eléggé gyengélkedik, mert egy 117 kb-os meg egy 21 kb-os képet 15 perc küszködés után sikerült feltölteni a fórumra, és a Speedtestes feltöltési sebesség sem túl rózsás a garantált minimális 4 Mbit/s-hoz képest ...
  2. Üdv! Érdeklődnék szeretnék, hogy mikor lesz vonalellenőrzés Hódmezővásárhely településen, mert megint olyan zajbetörés van a vonalon, hogy időszakonként 10%-os a csomagveszteség.
  3. 2 hónap alatt nem sikerült semmit egyeztetni a Wargaminggel? Le merem fogadni nem is volt semmilyen egyeztetés, másképp már rég posztolva lett volna, hogy mire jutott a két cég, még akkor is, ha nem tudják megoldani a problémát.
  4. Még mindig 80-100 ms között ugrál esténként a ping, elvétve van 1-1 nap, amikor 40-50 ms alatt marad. Van valami hír a Wargaming és a Telekom közös vizsgálatáról?
  5. Ahogy néztem a hétfői nap folyamán megváltozott ismét a routing, de a kapcsolat minősége rosszabb lett, mint ezelőtt volt. Az átlag ping még mindig 90ms körül van, de most már vannak random ping spikeok is amikor felugrik a ping 150-200ms-ra is. Ezelőtt még ha magas is volt a ping, az legalább stabil volt.
  6. Kedves Kata! Jutottak az elmúlt egy hét alatt valamire a tisztelt kollégák a problémával kapcsolatban? Ha nem, akkor még mivel tudnék szolgálni, ami segítené a probléma azonosítását, illetve mikorra várható valami javulás, ami nem csak átmeneti?
  7. Megjött, köszönöm, válaszoltam is.
  8. Ha van publikus TS3 szerver, aminek tudod az ip címét és a clans.hu szolgáltatja hozzá a szervert, tudnál küldeni nekem egy IP címet itt vagy privátban? Gugliban csak magára a megrendelésre dobott ki találatokat. Estére, ha a WG-s cuccokban megugrik a ping, rámérnék arra is, hogy azzal nálam mi a helyzet.
  9. Jó estét kedves Kata! A következő játékokkal van személyesen problémám: World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, World of Tanks Blitz Általában este 7 és éjfél között felmegy a ping a normális 30-40ms-ról 90-130ms-ra és néha packet loss is tapasztalható. A szerverek címe a következő: login.p1.worldoftanks.eu login.p2.worldoftanks.eu wgus-woteu.wargaming.net wguswgc-eu.wargaming.net login0.wotblitz.eu login-eu.worldofwarplanes.com login1.worldofwarships.eu A két mellékelt mérésen jól látható, hogy a ping a 80.157.131.166 IP című Deutsche Telekom által üzemeltetett hop után kezd el megugrani. Szeptember 14-én 1 napra másik routingen tudtam elérni a szervert, akkor jó is volt a pingem még este is, de másnapra már vissza lettem terelve erre az útvonalra és a magas ping is visszatért vele együtt.
  10. Ha nem tavaly nyár óta menne a huzavona itt, akkor még egyet is értenék veled, de ha több mint egy éve kisebb nagyobb megszakításokkal tele lennének torlódásokkal az autópályák, szerintem elég sokan "hisztznének" az autópálya fenntartók oldalán is. Mondjuk az más kérdés, hogy az a stílus, amit TheNegativeOne idetolt elég *****, és nem így kellene jelezni a problémát, de a lényegen nem változtat.
  11. Kedd éjfél után nem sokkal egy jó fél órára elment az internet itthon, gondolom valami karbantartás lehetett a központban vagy akármi, utána érdekes módon megváltozott a routing és jó volt a pingem tegnap este, viszont mára vissza lettem pakolva a régi routingra és természetesen megint ugyanolyan vacak az egész, mint volt.
  12. Nekem lassan 2 hónapja 1-2 napos megszakításokkal megszakításokkal olyan vacak a pingem, mint a hibajavítás előtt.
×
×
  • Új...