Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sagMkom

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sagMkom eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 1. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Nálam már nem fagy a wífí....megoldottam! .........kivettem a mélyhűtőből.
 2. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  nem tudom miért kaptam 5 * ot, de nálam feljebb ezt jelentette: az a szolgáltató, amelyik d vel kezdődik, i vel folytatódik és gi a vége na vajon ebből hány csillagocska lesz?
 3. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  nálam is fagyokat 3.87 most készülök lemondani telekomot, mert a 20/1 netem egy kisebb vgyonért emelnék feljebb, így megy a levesbe a magenta is új szolgáltató a láthatáron a telekomos flip. az ő sagemjükön ugyanez a firmware van? mert akkor lehet csödörből vödörbe vagy irány a *****, az ő wifi routerük soha nem romlik el vagy áll le... ... mert nem adnak wifi routert van vki aki flipes sagemet használ it? tapasztalat? Szép napot!
 4. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  AMK nak, Powerline rol: IPTV hez 100Mbit elég, de manapság nem sokkal kerül többe az 500Mb vagy akár 1Gb-es sem. Lényeges, hogy ha több fázis van az épületen belül akkor a powerline adapterek jó eséllyel csak azonos fázison fognak jól működni és csak akkor ha nem megy át több kismegszakítón a betáp. Olyat vérdemes választani ami energiatakarékos azaz ha nem aktív a line akkor stand by ban minimális fogyasztás mellett figyel. Szerencsés, ha nem túl nagy távolságokat akarsz áthidalni, ill. elosztókat sem "szereti", a legjobb ha külön dugalj van neki.
 5. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  to: Sange Nálam uganúgy újraindult kb. ugyanakkor és software-t is töltött le... Lehet ez egy forced letöltés volt mindenhol.? Nem gondolom h sagemcom hibaja lenne. Persze ki tudja.
 6. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  A műhelytitkok engem is érdekelnének! Előre is köszi.
 7. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  a 80mhz beállítása nálam a következőképpen működött: 1.) Csatorna választás-nál beállítasz egy direkt frekit pl. 100/80 -> mentés, 2.) Csatorna választás-nál : auto , sávszél: 80mhz és mentés, mondjuk nálam azóta auton is a fixen beállított "100/80" -on működik, lehet ott ragadt, vagy csak szimpatikus neki
 8. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Köszönöm a segítségedet, bár még nem teljesen tiszta, nevezetesen: A 2. routermben látom a sagemcom mac address ét, ami ugye teljesen más, mint amit a "linux" hálózati meghajtójánál látok. Ez a linux hálózat meghajtó, aminek a 11 végű ip címet kiosztotta egy mac címmel ez létező hardware vagy virtuális?
 9. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Tehát akkor ha jól értem, ha ftp vagy cups szervert használom (usb hdd vel) akkor ezen a 11 végű címen érem azt el?
 10. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  3.87 em van most indítottam újra Valahogy kitörölhetem? Illetve kérdezném, hogy a DHCP címkiosztást szerettem volna 100 tól indítani, de nem engedi a 192.168.0.11 et átírni semmire
 11. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  javítás: ip cím természetesen nem 192.1668.0.11 hanem 192.168.0.11
 12. sagMkom

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Sziasztok, aziránt érdeklődnék, hogy a DHCP oldalon látok egy olyan MAC címet aminek kiosztotta a 192.1668.0.11 azaz első kiadható ip címet. A bökkenő, hgy nincs ilyen eszközöm, márcsak azért sem, mert DMZ ben megy fix ip címre egy LAN kábellel egy másik routerhez. WIFI sagemcomban letiltva. Mi lehet ez a " nem létező" eszköz, aminek címet oszt DHCP szerver? Force available vel sajnos ezt lockoltam is, de hogyan tudom kitörölni, vagy legalábbis h ne kapjon állandó címet a nem létező(?) eszköz? Lehet valahogy törölni innen?
×
×
 • Új...