zmarta

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit zmarta posztolt

  1. Régi előfizetőként átraknak minket egy új számlázási rendszerbe. Jelen pillanatban (is) a régiben már nem, az újban még nem vagyok benne. Így semmilyen szerződésmódosítást (áthelyezés, lemondás) nem tudok intézni. Valakinek van bármilyen tapasztalat a mostani új számlázási rendszerrel kapcsolatban, hogy mennyi ideig tartott, mire bekerült? Én a második hétben járok, és még mindig csak a türelmem kérik, megközelítőleg sem kapok semmilyen információt a határidőről.
  2. @dptrsk Lassan 2 hete minden nap telefonálok, van, hogy naponta kétszer. Egyetlen választ kapok mindig: a türelmemet kérik. Áthelyeztetni szeretném, mert elköltöztünk, de tehetetlenek, ahogy én is. Lemondani sem tudom, hogy másnál szerződjek.
  3. Üdv! Sehol sem találok a mostani áthelyezésekkel kapcsolatos infót, tájékoztatót, bármit, mely esetemben eredménytelenül zajlik lassan két hete. Mennyi ideig tart ez az egész macera? A diszpécserek nem tudják, levelekre válasz két hete nem érkezik, facebookon szintén nem tudják. KI TUDJA AKKOR? Legalább egy kb időtartam? Egy hét egy hónap, egy év?