Ugrás a tartalomhoz
  • 0

ismeretlen számról hívás


Törölt_tag6729

Kérdés

Heteken át naponta volt 1 vagy 2 hívás a mobilomra, amit a telefon érzékelt, rögzített, de elutasította. Nem csörög a telefon, csak kivilágosodik a kijelző, és a mobil rögtön visszadobja a hívást. Én csak azt látom a menüben, hogy Ismeretlen hívott, és látom az időpontot. Egy hónap szünet után, most ez újra kezdődött. Én arra gondolok, hogy valaki engem nagyon keres, de a telefonom nem fogadja a hívást. A mobilt alapszinten használom, egyszer a telefon lehetőségeivel ismerkedtem, és volt olyan szám, amit tiltólistára tettem, de ezt nem kellett volna. Arra már nem emlékszem, milyen szám volt. Lehet a tiltólista miatt nem fogadja a mobil a telefont? Mindegy. A kérdésem: valahogyan tudnék-e beszélni ezzel a hívóval?

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Ismeretlen számot szerintem nem lehet tiltólistára tenni, hacsak nincs valami olyan beállítás, hogy az ismeretlen számokról érkező hívásokat nem fogadja. Ilyennel még nem találkoztam, mindenesetre egy haver/barát/családtag telefonján be kell állítani, hogy ne küldje el a hívószámot, és megpróbálni felhívni a problémás készüléket. Így egyből kiderül, hogy van-e ilyesmi beállítva.

Ha így rendesen kicsöng, akkor passz, ugyanis a készülék nem tud különbséget tenni két ismeretlen szám ellen, tehát ugyan úgy kell reagálnia rá.

Arra viszont szerintem nincs mód, hogy megtudd a hívó telefonszámát. Esetleg meg lehet próbálni kikérni az ügyfélszolgálattól, megjegyezve, hogy zaklat, és ezért szeretnéd megtudni, de nem tudom, hogy kiadják-e.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @Róka Sándor, az van, amit fgabor87 írt. ha a próba alapján másik ismeretlen számnál is gond van a hívás fogadásával, akkor írd meg, légyszi, hogy milyen telód van. az is kérdés, más, nem ismeretlen számok tudnak-e hívni.

15 órája, Róka Sándor írta:

... A kérdésem: valahogyan tudnék-e beszélni ezzel a hívóval?

csak akkor, ha sikerül felvenni a hívást, mert a Té nem fogja (nem is tudja) kiadni a számot. feljelentést tehetnél zaklatás miatt, de az alkalomadtán hívogat valaki az a magyar jogrendben nem zaklatás, így ez zsákutca lenne :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...