Ugrás a tartalomhoz

Válts Domino előfizetésről havidíjasra kedvezményekkel


zoli62

Ajánlott posztok

Ez még nem biztos. hogy volt, de sokakat érdekelhet, egy most aktuális, december 31-ig érvényes promóciós ajánlat keretében most érdemes feltöltőkártyásról havidíjas előfizetésre váltani, például Next S aranytárskártyás előfizetés két év hűség esetén az első évben csak 3790 Ft-ba kerül havonta. Részletek itt.  https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/valts-havi-dijasra#5

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2 weeks later...

Erről a dominóról való havidíjra váltásról egy regényt tudnék regélni, 1 hete ezzel szenvedek és még most sem kaptam rá megoldást, de az időm véges, így nem is várok sokat.

Nem írok inkább semmit, csak annyit mondok, hogy a T-pontot ha lehet kerüljétek el ezügyben. Egyrészt azért mert erről a havidíjopcióról semmit nem tudnak, vagy ha tudnak is, akkor pedig minket néznek hülyének.

Másrészt ott nem igazán foglalkoznak azzal, hogy te mit akarsz, meg mit rendeltél, inkább ők mondják meg, hogy te mit kaphatsz és mit nem, persze úgy hogy te észre se veszed.

Inkább a futárt válasszátok.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Sajnos a (lakossági) ügyfélszolgálatnak ilyen a protokollja, hivatkozva a törvény által előírt 30 napon belüli válaszadási határidőnek.  Telefonos ügyintézés során szerzett tapasztalataim szerint vannak azért olyan ügyintézők, akik még a Westeles ügyfélkiszolgáláson szocializálódtak, fontos nekik az ügyfél, és ügyintézés során gyorsan megértik, mi az előfizető problémája, felajánlják a pár napon belüli visszahívás lehetőségét, ami alatt utána tudnak nézni. Az viszont tagadhatatlan, hogy ez a fajta ügykezelési mód egyre inkább visszaszorulóban van, nekem , mint ügyfélnek viszont ez a fajta szintű magatartás egységesen alapelvárásom a Telekom ügyfélszolgálatával szemben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Én úgy gondolom hogyha facebookon képtelenek megoldani - mert tuti olvasták - akkor onnantól kezdve nincs értelme nekem telefonálni. Sőt nem is értem miért nekem kell ebbe ennél is több erőt belefektetnem, mikor csak egy havidíjas szerződést akartam dominóról. Így is rengeteg energiám és időm van benne, nem hogy még én itt felvegyem az összes elérhető kontaktot. Személyes ügyintézés aztán facebook egyik sem jobb a másiknál ezek szerint. Egyik dadog-makog, másik meg meg sem szólal, próbálja húzni az időt.

Én nagyot csalódtam a Telekomban. Rengeteg ügyet intéztem már, hivatalosat is, de ilyen döcögős úton még nem jártam. Meghallom azt a szót hogy Telekom, és elkap a gyomorideg, nem vicc, tényleg.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Nem mondtam hogy annyiban hagyom a dolgot :)

De a közösségre való tekintettel hivatali útra nem akarom terelni a dolgot, inkább élek a 14 napos elállással, és lemondom a dominó előfizetésem is (mármint ha visszaraknak dominóba, azt is felmondom értelemszerűen), vagyis úgy cakk-pakk a mobilos részleget.

Ha kicsúszok a 14 napos határidőből (mert lassan az lesz), akkor fegyvert adok csak a kezükbe és akár mondhatnak amit akarnak, nem lesz lehetőségem csak úgy elállni az egésztől. Vagyis lehetőségek hijában ez van.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Telekom nagy fegyvere a laza jogszabályok is. Lásd a múltkori csatornakiosztás egyoldalú változtatásával kapcsolatos esetet is. Nekem a gyakorlott. tapasztalt, régi motoros ügyintézők azt szokták mondani, hogy nincs megoldhatatlan panasz, persze ehhez megfelelő felkészültség és hozzáállás kell. Én biztos végigvinném az ügyet az eredeti szándékom szerint.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...