Törölt_tag6933 Posztolva ekkor: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 4. Lakossági előfizetésemhez a munkám miatt szükségem lenne egy fix IP címre. Van ilyen szolgáltatás a Telekomnál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Nincs. Csak üzleti előfizetéshez van fix IP. DDNS-t tudsz használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Ha netán szerverezni akarsz, az sem engedélyezett lakosságin tudtommal, szóval felesleges oda a fix. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. (szerkesztve) Dinamikus host cím nem jó nekik? Szerkesztve ekkor: 2016. november 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. OK, akkor megkéred a rootot a cégnél, hogy tegyen be egy ddns-t a whitelistbe. Ezek után elsétálsz a no-ip.com címre és létrehozol egy ddns-t magadnak. Utána a routeredben beállítod, hogy az adott DDNS-t frissítse. Ezek után megadod a rootnak a ddns címét. És ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6933 Posztolva: 2016. november 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. hmmm és azt hogyan és hol állítom be? Ehhez láma vagyok sajnos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Mit szeretnél pontosan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6933 Posztolva: 2016. november 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. A munkám során egy sftp kapcsolathoz kellene csatlakoznom de csak fix ip-t megadva tudok. Mert csak miattam nem fogják az IP-m címét folyamatosan frissítgetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6933 Posztolva: 2016. november 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. A munkám során egy sftp kapcsolathoz kellene csatlakoznom de csak fix ip-t megadva tudok. Mert csak miattam nem fogják az IP-m címét folyamatosan frissítgetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6933 Posztolva: 2016. november 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Ha minden igaz sikerült. De nem olcsó a szolgáltatás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Dyn-nél? Egy host ingyen van ez biztos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. @btz A DYNNÉL már SEMMI nem ingyenes.... 46 minutes ago, csige said: Ha minden igaz sikerült. De nem olcsó a szolgáltatás. A no- ip nél 3 host ingyenes, de minden hónapban meg kell újítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Nekem van egy hostom náluk, eddig még nem kértek érte semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Érdekes. És frissít is? Én pont azért jöttem le, mert fizetős lett. Először ők is bevezették ezt a havi klikkelős játékot, majd utána minden paid lett.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 4. (szerkesztve) Igen, frissít. Webcamok vannak rajta és a hgw-ben be van írva a dynes loginnév, az küldi az ipt. Szerkesztve ekkor: 2016. november 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6933
Lakossági előfizetésemhez a munkám miatt szükségem lenne egy fix IP címre. Van ilyen szolgáltatás a Telekomnál?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.