Ugrás a tartalomhoz

Letették Magyarország legnagyobb irodaháza, a Telekom székház alapkövét


Deino

Ajánlott posztok

Christofer Mattheisen, a Magyar Telekom Zrt. vezérigazgatója kifejezte örömét, hogy az eddig 6-7 külön épületben elhelyezkedő irodákat egy központi területre koncentrálhatják, ami nagy mértékben segíti majd a munka és a kommunikáció hatékonyságát. Ez az irodaház azonban többet jelent puszta segítségnél a cég számára, nem egyszerűen a munkafolyamatok lerövidítése válik lehetségessé, egyenesen „kultúraváltást” eredményez majd.

Megközelítőleg 4500 fő, vagyis egy kisebb város lakosságának megfelelő ember dolgozik majd az épületben. Olyan fizikai környezetet kívánnak kialakítani számukra, ami pozitív hatással lesz a munkájukra és a mindennapjaikra. A „jövő munkahelyének” megteremtése a cél.

Mint mondta: „Megközelítőleg 4500 ember munkahelye lesz a székház. Inspiráló közeget fogunk teremteni, olyat, amelyben a kreatív ötletek, az innovatív megoldások és a precíz munkavégzés is megfér egymás mellett. A napjainkat leginkább meghatározó HR trendeket is szem előtt tartjuk, például a mátrix-szerű, silómentes működésre a rugalmas térhasználattal fogunk reflektálni. A jövő munkahelyét szeretnénk megteremteni, ami egyaránt épül nekünk, az infokommunikáció világában már sokat látott embereknek, de a jövő munkavállalóinak is. Azt hiszem, a Magyar Telekom székháza kiállja majd mind az idők, mind a generációk próbáját.

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...