Törölt_tag7125 Posztolva ekkor: 2016. december 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 3. Kérdezni szeretnék a fenti készülékről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. (szerkesztve) 3 órája, apkasapka írta: Köszi a választ ! Telepítettem a SensorBox for Android de itt nem látom a keresett alkamazásokat .Accelerometer,Light,Proximity és Sound a többi le van tiltva. Telepítettem a All in One Tollboxot is vagy nem kellet volna ? 2 órája, btz írta: Accelerometer a gyorsulás érzékelő Light a fényérzékelő Proxymity a közelség érzékelő. Nem ezeket kerested? All in One nem tudom milyen applikáció. Nem ismerem. 2 órája, apkasapka írta: ...De ezeket kerestem ,de akkor hol vannak ezek ,hogyan találom meg ? Hello @apkasapka, így már értem, miért akadtál el ezek nem alkalmazások, hanem szenzorok, vagy még egyszerűbben teló jellemzők (a teló "tudja" ezeket, amit kb. úgy képzelhetsz el, mint pl. azt, hogy a benne lévő kamerák révén fotózhatsz, videotelefonálhatsz, a 4G képességével gyorsan mobilinternetezhetsz, a 8 GB ROM-mal adatokat tárolhatsz rajta). az általad letöltött alkalmazás meg azért inaktív a többi jellemzőnél, mert ebben a típusban csak ezek vannak. keresned így nem kell egyiket sem, a fizikai helyük nem számít, jelenlétük pedig csak egyéb funkciók, pl. pozícióra alapozott alkalmazások használata, hívás, fotózás során lényeges Szerkesztve ekkor: 2016. december 12. Szerkesztő: teherwagon Kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2016. december 8. Megosztás Posztolva: 2016. december 8. Hello @apkasapka, ha választ szeretnél, kérdezz is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Ezek belül a telefonban foglalnak helyet, a közelség érzékelő talán a kamera mellett van. Működésüket ellenőrizheted, ha letöltesz egy sensor applikációt a sokszáz féléből a playről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Accelerometer a gyorsulás érzékelő Light a fényérzékelő Proxymity a közelség érzékelő. Nem ezeket kerested? All in One nem tudom milyen applikáció. Nem ismerem. Kamerának utána nézek, de szerintem optikai zoom nincs benne, úgyhogy szerinten, ha lősz egy képet és körbevágod, akkor ugyan ott vagy. Kérdezz nyugodtan, ha tudom rá a választ és amint időm engedi válaszolok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Kamera applikációban két újjal próbáltad széthúzni a képet? Nekem úgy zomol rá, de pixelesedik a kép mert sima szoftveres zoom, azaz felesleges, max arra jó, hogy ne kelljen utána szerkeszteni a fotót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Kábellel rádugod, és a zene már mehet is. névjegyet többféleképpen lehet, én levelezőben tárolom, azzal szinkronizálom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7125 Posztolva: 2016. december 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Köszi a választ ! Telepítettem a SensorBox for Android de itt nem látom a keresett alkamazásokat .Accelerometer,Light,Proximity és Sound a többi le van tiltva. Telepítettem a All in One Tollboxot is vagy nem kellet volna ? Van egy másik kérdésem,hogyan lehet a hátsókamerával zummolni ?Erről a súgó nem ír . Ha nem zavarlak akkor még lesz kérdésem? Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7125 Posztolva: 2016. december 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 12. 4 szeres zum van a hátsókamerán. De ezeket kerestem ,de akkor hol vannak ezek ,hogyan találom meg ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7125 Posztolva: 2016. december 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Most azt kérdezném ,hogyan kell telefonra zenét ,névjegyet ,másolni az asztali számítógépröl ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7125 Posztolva: 2016. december 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 11. Hol tallálható a gyorsulásmérő ,a közelségérzékelő a telefonon vagy telpíteni kell ? Hogyan és honnan ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7125
Kérdezni szeretnék a fenti készülékről.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.