Törölt_tag7147 Posztolva ekkor: 2016. december 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 6. Szeretném megtudni ,mi kell hogy történjen a beltéri egységemmel ,hogy cseréljék? Melegszik és wifit sem megfelelően adja. Ha kigyullad a lakásom a T-kom fizeti????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. december 7. Megosztás Posztolva: 2016. december 7. Üdv István! Bejelentetted már hibára a 1412? De ez nem beltéri egység ám, hanem Digitális elosztó (modem/ router egyben )! Az hogy melegszik az meg normális valamilyen szinten, főleg ha esetleg nem jól szellőző helyen van elhelyezve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Hello @Madai István, a "wifit sem megfelelően adja" mit jelent? azért kérdezem, mert a Tétől kapott wifi eszközök nem ipari cuccok, átlagos lakásokban tök jól működnek, de épülettől, a lakás elrendezésétől, nagyságától függően azoknál nagyságrendekkel drágább vagy akár több eszköz sem fog kábeles megbízhatóságot produkálni (a sebességről nem is beszélve). nálam az épület anyaga és mérete miatt a kapott eszköz labdába sem rúgott, így saját rendszert építettem. a jelenlegi, méregdrága routerrel és jelerősítőkkel 40-60% körüli a veszteség, és maradtak lefedetlen helyek. a havidíjam húsz-harmincszorosát toltam a rendszerbe (és nem, nem kastélyban lakom ), de kénytelen voltam, mert a hagyományos vezetékezés és a PLC megoldás szóba sem jöhetett (a helyreállítás miatt az előbbi jóval drágább lett volna, az utóbbi meg a sok fázis és a kevés konnektor miatt életképtelen). a Ténél hiába kértem volna, épeszű szolgáltatónál ez bizony extra, teljesen jogosan csak fizetősen vállalja, hiszen ennek a megtérülése vagylagos, talán nyugdíjig tartó hűséggel sem érné meg nekik (nekem viszont a családban lévő sok kütyü miatt megfizethetetlen )... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7147 Posztolva: 2016. december 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 13. Roli82 teherwagon Köszönöm ,mindenkinek a válaszokat végberendezés hibát állapítottak meg,tehát a beltéri egység okozta a jel gyengeséget! Azért mondhatni elég nehezen jött létre a készülék csere. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7147
Szeretném megtudni ,mi kell hogy történjen a beltéri egységemmel ,hogy cseréljék? Melegszik és wifit sem megfelelően adja. Ha kigyullad a lakásom a T-kom fizeti?????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.