Madai István

Beltéri egység csere

Kérdés

Szeretném megtudni ,mi kell hogy történjen a beltéri egységemmel ,hogy cseréljék? Melegszik és wifit sem megfelelően adja. Ha kigyullad a lakásom a T-kom fizeti?????

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Roli82

teherwagon

Köszönöm ,mindenkinek a válaszokat végberendezés hibát állapítottak meg,tehát a beltéri egység okozta a jel gyengeséget!  Azért mondhatni elég nehezen jött létre a készülék csere.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Madai István, a "wifit sem megfelelően adja" mit jelent? azért kérdezem, mert a Tétől kapott wifi eszközök nem ipari cuccok, átlagos lakásokban tök jól működnek, de épülettől, a lakás elrendezésétől, nagyságától függően azoknál nagyságrendekkel drágább vagy akár több eszköz sem fog kábeles megbízhatóságot produkálni (a sebességről nem is beszélve). nálam az épület anyaga és mérete miatt a kapott eszköz labdába sem rúgott, így saját rendszert építettem. a jelenlegi, méregdrága routerrel és jelerősítőkkel 40-60% körüli a veszteség, és maradtak lefedetlen helyek. a havidíjam húsz-harmincszorosát toltam a rendszerbe (és nem, nem kastélyban lakom :D), de kénytelen voltam, mert a hagyományos vezetékezés és a PLC megoldás szóba sem jöhetett (a helyreállítás miatt az előbbi jóval drágább lett volna, az utóbbi meg a sok fázis és a kevés konnektor miatt életképtelen). a Ténél hiába kértem volna, épeszű szolgáltatónál ez bizony extra, teljesen jogosan csak fizetősen vállalja, hiszen ennek a megtérülése vagylagos, talán nyugdíjig tartó hűséggel sem érné meg nekik (nekem viszont a családban lévő sok kütyü miatt megfizethetetlen :D)...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv István!

Bejelentetted már hibára a 1412? De ez nem beltéri egység ám, hanem Digitális elosztó (modem/ router egyben )!

Az hogy melegszik az meg normális valamilyen szinten, főleg ha esetleg nem jól szellőző helyen van elhelyezve.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most