Törölt_tag7176 Posztolva ekkor: 2016. december 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 16. Sziasztok! Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa? Segítségeteket előre is köszönöm!:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Ekkor: 2016. 12. 16. at 2:29, 123 írta: Sziasztok! Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa? Segítségeteket előre is köszönöm!:) Huawei-en az EMUI miatt ez kicsit cseles. A beállításokon belül a képernyő zár és jelszó (ha jól emlékszem) menüpont alatt tudod beállítani a hátteret. Esetleg a témák alkalmazáson belül explicit is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. Ha hosszan nyomod a home screent, akkor nem jön be olyan, hogy lock screen wallpapers, és ott saját képek lehetőségét választani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7176
Sziasztok!
Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa?
Segítségeteket előre is köszönöm!:)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.