Posztolva ekkor: December 16, 2016 Sziasztok! Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa? Segítségeteket előre is köszönöm!:) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: January 13, 2017 Ekkor: 2016. 12. 16. at 2:29, 123 írta: Sziasztok! Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa? Segítségeteket előre is köszönöm!:) Huawei-en az EMUI miatt ez kicsit cseles. A beállításokon belül a képernyő zár és jelszó (ha jól emlékszem) menüpont alatt tudod beállítani a hátteret. Esetleg a témák alkalmazáson belül explicit is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 17, 2016 Ha hosszan nyomod a home screent, akkor nem jön be olyan, hogy lock screen wallpapers, és ott saját képek lehetőségét választani? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Most vásároltam huawei p8 készüléket. Hogy tudom beállítani, hogy a zárképernyő amikor folyamatosan változik, a saját kiválasztott képeim mutassa?
Segítségeteket előre is köszönöm!:)
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon