Törölt_tag7289 Posztolva ekkor: 2016. december 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. december 27. Szia ,kaptam egy Navon M505 BK készüléket nem tudom a telefonszám titkosítást feloldani .Ha tudod írd le .Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 foxylady Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. Szia @hildi! A hívó fél számát nem jelzi ki a készüléked? Ha igen, ezt próbáltad? Mit kell beállítanom, hogy láthassam a hívó fél telefonszámát a mobilkészülékem kijelzőjén? Ha más a probléma, akkor egy kicsit bővebben körbeírod (pl. hol akadsz el)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. Meg kell kérdezni a jelszót attól, akitől kaptad. Ha ez incs meg, akkor gyári beállítások visszaállítása (Ha nem a SIM PIN-ről van szó, hanem az Android saját titkosításáról) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7289 Posztolva: 2016. december 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 28. Szia a telefon azt írja ki ,hogy telefon titkosítva nem tudom feloldani .Navon M505 a készülék mit csináljak ? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7289
Szia ,kaptam egy Navon M505 BK készüléket nem tudom a telefonszám titkosítást feloldani .Ha tudod írd le .Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.