Ugrás a tartalomhoz
  • 1

IP kamera csatlakoztatás


Laszlog.

Kérdés

Segítséget kérnék... A fenti kamerát szeretném csatlakoztatni a routerhez. Valami miatt nem csatlakozik, esetleg valamit a routerben kell át állítani? A program amit használok tinycam... Mindenféle adatokat kér, de fogalmam sincs hogy csináljam? Ha be vinném egy számtech boltba, hogy hozzák össze, mit kell vinnem? Elég ha beviszem a routert, és a kamerát? Persze a legjobb lenne, ha sikerülne nekem beállítani... A kamera: kaicong síp 1201plusz. Előre is köszönöm, ha valaki segít... 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Üdv!

Mit szeretnél elsőkörben? Hogy a kamera wifivel a routerre kapcsolódjon? User manual (felahsználói kézikönyv) meg van hozzá? WPS gomb van a kamerádon? A nyomtatódat is így sikerült csatlakoztatni, ha van rajta wps gomb, akkor ezzel is megcsinálhatod ugyan ezt. Utána ha kívülről is elakarod érni, szükség lesz egy ddns szolgaltatásra, egy hostnévre (ezt a ddns szolgáltató adja), utána a megfelelő kommunikációs portok kinyitására, majd a Tincam program beállítására.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Üdv!

Megnéztem és egy hasonló típus user manuálját megtaláltam a neten. Ezt itt találod meg.

Találtam egy videót is a beállításról. Először is a kamerát vezetékkel kell a routerhez vagy esetedben HWG-hez kötni, majd az iSeeu nevű alkalmazást kell letölteni

Screenshot_2016-12-28-12-06-16.png

Androidra, iOS-re is elérhető az alkalmazás.

Található benne egy QR kód olvasó is, ami a kamera talpán található kódot olvassa be.

Mivel a kamera vezetékkel kapcsolódik a digitális elosztóra, ezért kap egy ip címet is. Ezen cím böngészőbe való beírásával lehet eljutni a kamera adminisztrátori felületére, ahol a wifire való kapcsolódást is be lehet állítani, ezután a vezetékes kapcsolat megszüntethető a kamera és a router vagy esetedben a HGW között.

Ezután, ha bárhonnan elérhetővé akarod tenni, már csak a ddns beállításra és a portnyitásra lesz szükséged.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Ezeket a hibaüzeneteket csak abban az esetben írja ki, ha nincs vezetékkel összekötve a kamera a HGW-vel? Mikor össze van kötve vezetékes kapcsolattal, akkor elérhető a kamera adminisztrátori felülete az 192.168.1.8 címen, és a kamera képe látható a Tinycam programban? 

Készíts légyszives képet a Tinycam beállításaidról. Illetve a HGW által mutat ottlistát a kapcsolódott vezetékes eszközök belsőhálózati ip címeiről.  (Ezek LAN címek, nyugodtan ide is kiteheted, nem fontos PM-be, egyrészt más is okulhat belőle, másrészt más is bekapcsolódhat a segítségnyújtásba könnyebben, ha látja az adatokat).

Amennyiben vezetékes kapcsolattal be tudsz lépni a kamera adninisztrátori felületére, akkor a wifi kapcsolódást kéne beállítani a manual szerint.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia! Köszönöm válaszod, sajnos nincs hozzá semmi, illetve Kínaiul van, mert a Vaterán vettem...A telepítő lemezről sikerült már egyszer letölteni a hozzá való programot angol nyelven, de egy csomó adatot kér, amit meg kell adni, és fogalmam sincs hogyan tudom megnézni...Most majd újra telepítem a programot, és lefényképezem neked, mit kér...Előre is köszönöm!  Nekem egyenlőre elég lenne, ha itthon, a WIFI-n keresztül tudnám kezelni. Sajnos WPS ezen nincs...Amikor a Tarr-nál voltunk valamit át kellett állítani a routerben, és már össze is csatlakozott...a routerem most gyári beállításon van.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia!

Csak a Tinycammal működik, de csak ha telefonkábellel is csatlakoztatva van a routerhez...leírom neked milyen hiba üzenetet kapok:

Pingelés után:  recvfrom failed: ECONNRESET ( Connection reset by peer)

A másik pedig:  To access camera remotely, forvard both web and RTSP ports on your router.

Egyébként ez a program is úgy ismeri fel, hogy ONVIF,  Profile S

Protokollra RTSP over TCP (MPEG) H264/H265  ír magától, de a többivel sem működik...

Beírtam a kamera IP címét: 192.168.1.8 amit a router adott, de ezzel nem lehet megnyitni a kamera saját menüjét...

Nem tudom, hogy a routeren hogy  az RTSP portot megnyitni?

Ha ráérsz légyszíves segíts, érzem hogy már közel járok a megoldáshoz!

Szép napot/délutánt neked! Laci

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...