Törölt_tag7353 Posztolva ekkor: 2017. január 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 2. Kedves válaszadók. A Telecom számlámat szeretném onlinen befizetni kártyával, hogy tudom me gtenni? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2017. január 2. Megosztás Posztolva: 2017. január 2. (szerkesztve) Telekom.hu oldalon belépsz telefonszámmal és jelszóval vagy MT számmal és jelszóval. Utána pedig remélem a képek segítenek. 2. képen befizetem gombra kattintás után átkerülsz Otp ban oldalára és ott bánkártyád adataidat kell megadnod. Szerkesztve ekkor: 2017. január 2. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. január 2. Megosztás Posztolva: 2017. január 2. (szerkesztve) Kedves Szelöczei Józsefné! Jelentkezzen be az online felületre, pipálja be amit beszeretne fizetni, kattintson a befizetem gombra Utána válassza ki a Bankkártyás fizetést és kattintson a befizetem gombra, ekkor a weboldal átirányítja az OTP oldalára, ott kell megadnia a bankkártyán található hosszú számsort illetve a kártya lejárati hónapját és évét, illetve kártya hátoldalán található 3 számjegyet. Szerkesztve ekkor: 2017. január 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7353
Kedves válaszadók.
A Telecom számlámat szeretném onlinen befizetni kártyával, hogy tudom me
gtenni? Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.