Törölt_tag7463 Posztolva ekkor: 2017. január 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 14. Sziasztok!Németországban vagyok.Dominós.A roamingot út közben aktiváltam.Nem vagyok elérhető,és én sem tudok hívást kezdeményezni.Ötlet?Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 14. Megosztás Posztolva: 2017. január 14. Üdv @Carver ! Nincs esetleg aktiválva a "Hívásletiltás" funkció és ez a készülékeden beállítva? Esetleg térerővel minden rendben van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 WHOAMI Posztolva: 2017. január 15. Megosztás Posztolva: 2017. január 15. Ekkor: 1/14/2017 at 8:11, Carver írta: Sziasztok!Németországban vagyok.Dominós.A roamingot út közben aktiváltam.Nem vagyok elérhető,és én sem tudok hívást kezdeményezni.Ötlet?Köszi. Szia! A roaming-ot még saját hálóról kell bekapcsolni a *104# USSD kóddal Dominó esetén. Szolgáltatást talál a készülék? Manuálisan is lehet keresni azt érdemes kipróbálni. És persze a varázs újraindítás is gyakran segít az ilyeneket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7463 Posztolva: 2017. január 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 21. Sziasztok!Áttettem a kártyát másik telefonba.Semmi nem változott.Vissza az eredetibe-minden beállítás újra ellenörizve,semmi.Roaming újra aktiválva...jééé működik...Nincsen magyarázat.Műkdik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7463
Sziasztok!Németországban vagyok.Dominós.A roamingot út közben aktiváltam.Nem vagyok elérhető,és én sem tudok hívást kezdeményezni.Ötlet?Köszi.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.