Törölt_tag7693 Posztolva ekkor: 2017. február 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 9. Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lesz e még a Telekomnál Playstation 4 PRO? Ha igen, kb mikorra várható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Ekkor: 2017. 02. 09. at 15:59, Atiiii írta: Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lesz e még a Telekomnál Playstation 4 PRO? Ha igen, kb mikorra várható? Ha még aktuális akkor csapj le rá,ismét kapható! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Szia! Úgy gondolom igen, mert nem egy régi készülékről van szó, de hogy mikor lesz újra azt sajnos nem tudni, látogass vissza rendszeresen a weboldalra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8403 Posztolva: 2017. május 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Sziasztok, Durván egy hónapja rendeltem meg a Telekomtól egy PS4PRO1TB készüléket, és azt az automatikus választ kaptam, hogy 3 napon belül megkeres az ügyfélszolgálat, azóta két alkalommal is felhívtam az ügyfélszolgálatot, akik mindkét alkalommal azt válaszolták, hogy majd keresnek. Hogyan tudnék hozzájárulni ahhoz, hogy meg is találjanak? Legalább olyan jellegű információt honnan kaphatnék, hogy van-e raktáron, érdemes-e várni, vagy vegyem meg egy olyan cégtől akik foglalkoznak a rendeléseikkel? Előre is köszönök minden választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. június 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Hello @Werthigo, itt ment a válasz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7693
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lesz e még a Telekomnál Playstation 4 PRO? Ha igen, kb mikorra várható?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.