Törölt_tag7696 Posztolva ekkor: 2017. február 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 9. Kerdesem az lenne ma vasaroltam samsung galaxy j5 telefont elofizetessel.sokszor lefagy , felmelegszik, nem tetszik.... lehetoseg van rá hogy kicsereltessem samsung galaxy a5 2017 re??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. 3 órája, Szandy írta: Kérdésem az lenne ma vásároltam samsung galaxy j5 telefont élőfizetéssel.sokszor lefagy , felmelegszik, nem tetszik.... lehetőség van rá hogy kicsereltessem samsung galaxy a5 2017 re??? Szia! Üzletben vásárolt készüléknél csere iránti igényedet 3 munkanapon belül, azonos típusú készülékre érvényesítheted! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Üdv! Szerintem elősször a szervízbe tudod csak bevitetni, majd ha már a x alkalom után sem javulna meg a probléma, akkor javíthatalannak minősíti a szervíz, akkor cserélik, persze nem a5-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. (szerkesztve) @btz Az itt leírtak szerint csak azonos típusú készülékre érvényesíthető a csere szóval A5 2017 nem tudja lecserélni, de próbálja meg üzletvezetővel leboxszolni a történetet! Szerkesztve ekkor: 2017. február 10. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. @Roli82 És csak úgy cserélik neki a hibás 4 magos j5-t készüléket egy 8 magos a5-re? Gondolom, valami ráfizetésre szükség van, mert az a5 némivel drágább is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7696
Kerdesem az lenne ma vasaroltam samsung galaxy j5 telefont elofizetessel.sokszor lefagy , felmelegszik, nem tetszik.... lehetoseg van rá hogy kicsereltessem samsung galaxy a5 2017 re???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.