Törölt_tag7703 Posztolva ekkor: 2017. február 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 10. Sziasztok! Egyszeri részletes számlát szeretnék letölteni. Nem tudom hol találom, ill. nem hogy ennek mi a költsége? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. február 13. Megosztás Posztolva: 2017. február 13. Hello @Detti, a Té honlapján itt a leírása. a legegyszerűbb a Té honlapján egyébként, és 400 Ft-ba kerül (vigyázz, ez megtekintésenkénti díj, szóval érdemes lementeni vagy kimásolni). javaslom, mellette kérj állandóra is, azt a későbbi havi számláiddal együtt kapod, és az díjmentes Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7703 Posztolva: 2017. február 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Megkaptam a számlát és emelt díjas sms vagy hang van rajta 31 db azt szeretném megtudni hogy honnan lettek ezek lekérve....mobil Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Üdv! Hívásrészletezésre gondolsz? Vezetékes vagy mobil? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7703
Sziasztok! Egyszeri részletes számlát szeretnék letölteni. Nem tudom hol találom, ill. nem hogy ennek mi a költsége?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.