Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A vonalas szám korlátozottan elérhető


Davajava

Kérdés

Sziasztok!

Nem rég váltottunk hoppá plusz családi csomagra, amibe a vonalas előfizetés is beletartozik, amit eddig nem vettünk igénybe.  Pár héttel ezelőtt beszereltük és a vonal működik, azonban a következő hibát tapasztaljuk:

- először semmilyen telekom-on kívüli hálózatból érkező mobil vagy vezetékes készülékről érkező hívást sem kapcsolt, a hívó felek az alábbi gépi szöveget hallották: " a hívott számon előfizető nem kapcsolható"

- ezt a hibát bejelentettük, amit fel is vettek és megerősítette a call center, hogy ő is lát valami problémát. Ezután 1-2 nappal kaptunk egy sms-t arról, hogy a hibát elhárították.

- ezt követően már 20-as telefonról pl lehetett hívni a számot, de egyéb vezetékes irányból továbbra is fennáll a probléma. Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultunk, a call center azt mondta, hogy valószínűleg a korábbi probléma ismét fennáll. Ezt követően kaptunk értesítő sms-t, hogy nem találtak hibát.

Így most ott tartunk, hogy két bejelentést követően a hibaközpont álláspontja az, hogy nincs hiba, de tapasztalataink alapján a korábbi gond továbbra is fennáll, azaz a rokonság különböző vonalas számokról nem éri el a telefonszámunkat.

A kérdésem ez lenne: tapasztalt-e valaki ehhez hasonlót, van-e bármiféle ötlet a megoldásra?

Előre is köszönöm!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @Davajava, nem találkoztam még ilyennel, de ilyet nem állíthatsz be magadnak sem szolgáltatással, sem a teló menüjében, szóval a Tét kellene ismét keresned (más kérdés, hogy hogyan modellezik majd, de ügyesek, megoldják). a számod ugye egyeztettétek a rokonokkal, nem lehet, hogy rossz (ráadásul nem működő) számot hívnak a tiéd helyett?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...