Törölt_tag7113 Posztolva ekkor: 2017. február 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 27. Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy havidíjas előfizetőként hogyan és mire használhatom fel az univerzális egyenlegemet? Esetleg eseti internetbővítésre fel lehet használni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. február 28. Megosztás Posztolva: 2017. február 28. Üdv! Sajnos nem található az univerzális egyenlegről szóló lap a telekom oldalán. Nekem dominós koromban volt ilyen egyenlegem és azt írta a rendszer, hogy ez mobil vásárlásra IS fordítható, azaz parkolójegy, autópálya matrica, mozijegy stb. Én pl egy párszáz forintos fizetős alkalmazást vettem belőle egyszer a Google Playen. Azthiszem többször nem is használtam, viszont a "rendes" egyenlegem is mindig annyi volt mint az univerzális. Az unuverzális pedig sohasem volt több mint a normál egyenleg. Mikor adatkeretet vásároltam, fogyott az univerzálisan felhasználható összeg értéke is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. február 28. Megosztás Posztolva: 2017. február 28. Hello @Kynga90, mobilvásárlásra használhatod, ami tipikusan a Tén keresztüli nem Tés termékek (Android appok, lottó, parkolás, mozijegy, ilyenek) vásárlását jelenti. további infók pl. itt meg itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7113
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy havidíjas előfizetőként hogyan és mire használhatom fel az univerzális egyenlegemet? Esetleg eseti internetbővítésre fel lehet használni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.