anonymus Posztolva ekkor: 2017. március 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. március 29. (szerkesztve) Breaking! Új sorozatot indít a TheVR csapata, amelynek első 4 epizódjában hozzánk látogattak el, hogy utánajárjanak, hogyan működik a Telekom hálózata.Az első részből hamarosan kiderül, kik állnak éjjel-nappal a szolgáltatások működtetése mögött.Nézzétek meg az új sorozat intróját! Szerkesztve ekkor: 2017. március 29. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. március 31. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 31. (szerkesztve) TheVR Overview #1: Hálózati és üzemeltetési központ (Telekom - SNOC) Szerkesztve ekkor: 2017. március 31. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. április 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 10. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
b10up Posztolva: 2017. április 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 16. Ekkor: 2017. 03. 31. at 21:47, anonymus írta: TheVR Overview #1: Hálózati és üzemeltetési központ (Telekom - SNOC) A mobilcellás térképet mutathatták volna közelebbről is, elég látványos. Kár, hogy ez lemaradt. Amúgy furcsa érzés ezeken a helyeken lenni, majd utána látni őket is így videón keresztül ugyanott Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. április 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 16. @b10up Ugye ? Teljesen más szemszögből látom a helyet így a videóbol, a mobilcellás térkép akkor érdekes szerintem ha én döntöm el melyik részét nézhetem meg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
b10up Posztolva: 2017. április 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 16. 9 órája, anonymus írta: @b10up Ugye ? Teljesen más szemszögből látom a helyet így a videóbol, a mobilcellás térkép akkor érdekes szerintem ha én döntöm el melyik részét nézhetem meg Te is jártál már itt? Esetleg a cégnél dolgozol? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2017. április 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 16. (szerkesztve) Jelenleg nem de partnerként több területen felbukantam már, szerelőként meg egyszer véletlenül értékesítőnként. Nem is értem azt hogy sikerült Szerkesztve ekkor: 2017. április 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2017. június 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Itt a várvavárt 3. videó a TheVR-től Az Overview 3. részében a T-Systems Adatközpontjában jártunk, ami egyébként Közép-Európa legnagyobb adatközpontja. Hogy működik egy ilyen létesítmény? Milyen biztonságos egy ilyen épület? Milyen ott dolgozni? Ezekre a kérdésekre adunk választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.