Berta János Andrásné Posztolva ekkor: 2017. május 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 6. Minden kiküldött számlát befizettem. Nincs befizetetlen számlám. Miért követelnek pénzt tőlem????? Soha nem tartoztam!!!!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Berta János Andrásné Posztolva: 2017. május 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 6. Minden kiküldött számlát befizettem. Nincs, s nem is volt befizetetlen számlám, Miért követelnem pénzt tőlem??????? Soha senkinek nem tartoztam!!!!!!!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 8. Megosztás Posztolva: 2017. május 8. Üdv! Nem véletlenül egy fura nyelvezetű emailt kaptál? Például ilyet...? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Schumann Péterné Posztolva: 2017. július 6. Megosztás Posztolva: 2017. július 6. Telefonszámla befizetése bankkártyával Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. július 6. Megosztás Posztolva: 2017. július 6. Hello @Schumann Péterné, írd le kicsit bővebben, legyszi, hogy miről van szó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Berta János Andrásné
Minden kiküldött számlát befizettem. Nincs befizetetlen számlám. Miért követelnek pénzt tőlem????? Soha nem tartoztam!!!!!!!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.