Törölt_tag8191 Posztolva ekkor: 2017. május 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 12. 04.25 -én egyeztettem online, azóta sem kaptam sms-t ,hogy sikerült vagy sem, a két fiam szintén egyeztetett ,de ők sem kaptak választ. Ilyenkor mi a teendő? A segítséget előre is köszönöm ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. Üdv! Fel hívod az ügyfélszolgálatot, hogy sikeres volt e. Ha nem jelzett hibát, akkor valószínűleg jó lett, de azért érdeklődj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. Hello @Pintér Lajosné, hol akadtál el, mi volt a hibaüzenet (kicsit bővebben, légyszi)? megadtad az adataid, ott jelzett hibát? ha igen, akkor rosszul adtad meg az okmányod adatait, vagy magával az okmánnyal van gond (ilyet is írtak már a tagtársak), és másikkal kellene próbálkozni vagy hívni a Tét az itt megadott számon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8191 Posztolva: 2017. május 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 12. 2 órája, P.né Gabriella írta: Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. 2 órája, P.né Gabriella írta: Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. Üdv! Épp ez az semmit sem kaptunk, az ingyenes beszélgetés nem is izgat,csak a visszaigazolást hiányolom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8196 Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. (szerkesztve) Adategyeztetés miért nem sikerült? Megadtam az email címemet! Szerkesztve ekkor: 2017. május 12. Szerkesztő: Pintér Lajosné Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8196 Posztolva: 2017. május 20. Megosztás Posztolva: 2017. május 20. Nem kaptam meg az ingyenes hétvégi beszélgetést! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8196 Posztolva: 2017. május 20. Megosztás Posztolva: 2017. május 20. Jól adtam meg az adataimat! Mit csináljak még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8191
04.25 -én egyeztettem online, azóta sem kaptam sms-t ,hogy sikerült vagy sem, a két fiam szintén egyeztetett ,de ők sem kaptak választ.
Ilyenkor mi a teendő? A segítséget előre is köszönöm !
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.