Posztolva ekkor: May 12, 2017 04.25 -én egyeztettem online, azóta sem kaptam sms-t ,hogy sikerült vagy sem, a két fiam szintén egyeztetett ,de ők sem kaptak választ. Ilyenkor mi a teendő? A segítséget előre is köszönöm ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 20, 2017 Jól adtam meg az adataimat! Mit csináljak még? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 20, 2017 Nem kaptam meg az ingyenes hétvégi beszélgetést! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: May 12, 2017 Hello @Pintér Lajosné, hol akadtál el, mi volt a hibaüzenet (kicsit bővebben, légyszi)? megadtad az adataid, ott jelzett hibát? ha igen, akkor rosszul adtad meg az okmányod adatait, vagy magával az okmánnyal van gond (ilyet is írtak már a tagtársak), és másikkal kellene próbálkozni vagy hívni a Tét az itt megadott számon Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2017 (szerkesztve) Adategyeztetés miért nem sikerült? Megadtam az email címemet! Szerkesztve ekkor: May 12, 2017 Szerkesztő: Pintér Lajosné Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2017 2 órája, P.né Gabriella írta: Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. 2 órája, P.né Gabriella írta: Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. Üdv! Épp ez az semmit sem kaptunk, az ingyenes beszélgetés nem is izgat,csak a visszaigazolást hiányolom. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: May 12, 2017 Az ingyenes hátvégi beszélgetést megkaptad már?Mert én most végeztem el az adategyeztetést,online, és ez az ajándék. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: May 12, 2017 Üdv! Fel hívod az ügyfélszolgálatot, hogy sikeres volt e. Ha nem jelzett hibát, akkor valószínűleg jó lett, de azért érdeklődj. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
04.25 -én egyeztettem online, azóta sem kaptam sms-t ,hogy sikerült vagy sem, a két fiam szintén egyeztetett ,de ők sem kaptak választ.
Ilyenkor mi a teendő? A segítséget előre is köszönöm !
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon