Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Adategyeztetés külföldről offline


Törölt_tag8523

Kérdés

Sziasztok!

 

Külföldön tartózkodom és nem is megyek Magyarországra a határidő letelte előtt. Új személyi igazolványom van, ami a t-online rendszerében még nem szerepel, ezért nyilvánvalóan hibaüzenetet dob vissza az online rendszer. Megkértem egy hozzátartózót, hogy intézkedjen egy üzletükben, ő itt nagyjából el is lett utasítva azzal, hogy hivjak fel egy telefonszámot. A fő kérdésem tehát főként az lenne, hogy létezik-e külföldről ingyenesen hívható telefonszám(a weboldal csak a belföldi számot említi ingyenesként), ha nem, akkor milyen egyéb lehetőségeim vannak az adategyeztetésre. (Jelenleg Myanmarban tartozkodom és kisebb bajom is nagyobb az ezzel való vesződésnél illetve pénz áldozását sem tartom jogosnak a probléma megoldása érdekében:) ) Köszönöm a segítséget, Viktor

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @wick, több megoldás létezik.

  • az egyik, hogy vársz, amíg állam bácsi rendberakja a rendszerét (oda prüntyögöd az adataid, nem a Té rendszerébe).
  • a másik amit btz javasolt, csak a válaszod alapján félreértettél. az nem oké, ha beküldesz valakit, hogy egyeztesse az adataid helyetted. csak az megy, ha beküldesz egy közvetlen hozzátartozót, aki a saját adataival a saját nevére veszi helyetted (fénymásolt doksikat egyébként sem fogadnak el sehol). ehhez viszont kellene neki a kártya, ami nálad van, így ez teljesen kilőve.
  • telefonos egyeztetés. külföldről nincs ingyen hívható szám, és megértem, hogy ezt nem tartod fairnek, de az egész állam bácsi előírása, így az sem fair, hogy mással fizettetnéd a Myanmari utad miatt a külföldi hívást.
  • mégis online intézed. add meg a jogsid, útleveled adatait. ha nincs (bár kétlem, Myanmarba csak útlevéllel jutsz el), akkor beszélj valamelyik közvetlen hozzátartozóddal, hogy vegye ő a nevére (megadod majd neki a kártyádra érkező belépőkódot, vagy ő adja meg neked a doksija adatait)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...