Márffy Magdolna Posztolva ekkor: 2017. július 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 1. T.Fórum! észrevettem hogy időnként ha hivok mas mobilszamotot akkor megszakad a hívas.Beszéd közben.Én nem hallok semmit de a partner hallja hogy én hallózom.Mi lehet ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. @Márffy Magdolna Nekem térerő problémáim voltak, mikor legutoljára ilyet tapasztaltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Márffy Magdolna Posztolva: 2017. július 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 1. teljes térerőm volt. a mobilomat bevizsgálták és jó.Kartyat is cseréltek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. @Márffy Magdolna Ez egy bizonyos helyen fordul csak elő, illetve egy bizonyos személy hívásakor vagy több helyen több személy esetén tapasztalható volt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2017. július 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 1. Azt hiszem egy személy hivasanal.A hely nem meghatározó.Van amikor semmi gond nincs vele zavartalanul beszélgetünk van amikor megszakad.Régrbbi okostelefonjaimnál is tapasztaltam ezt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2017. július 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 1. Szóval egy személynél tapasztaltam ezt,másnál nem,legalább is gyakran biztos nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. @Márffy Magdolna Ha csak egy személy, akkor valószínű, hogy neki vannak térerő problémái egy bizonyos helyen. Ha lehetne tudni, hogy hol tartózkodott a hibás hívások esetén, lehet kiderülne, hogy mindig egy adott helyen volt/van. Ekkor lehetne azt mondani, hogy nagy eséllyel ott van valami hálózati probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2017. július 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 1. A ténél.mondták hogy nem készülék probléma Hála Istennek.Illetve ha az is,nem nálam.Meglátjuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. @Márffy Magdolna Minden jel arra utal, hogy úgy van ahogy a T mondta. A hiba nem a te készülékedben és hálózatodban van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Márffy Magdolna
T.Fórum!
észrevettem hogy időnként ha hivok mas mobilszamotot akkor megszakad a hívas.Beszéd közben.Én nem hallok semmit de a partner hallja hogy én hallózom.Mi lehet ez?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.