Elizabet04 Posztolva ekkor: 2017. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 13. Azt szeretném kérdezni hogy én rendeltem egy Sony xperia xa1 es nem vagyok megelégedve vele lehetne olyat hogy vissza küldöm es onok küldenek egy általam valasztot telefont? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. július 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 14. (szerkesztve) Ha meglévő előfizetésre hoztad ki, akkor a fent le írtak szerint küldd vissza 14 napon belül, az előfizetést vissza állítják a korábbi állapotra (díjcsomagot és hűségidőt) és ezt követően akkor újra feladhatsz egy rendelést. Az nem kivitelezhető, hogy majd a Telekom a kérésedre küld egy másik telefont. Ha meg új szám volt akkor tudtommal a kártyát is vissza kell küldeni a csomagban (de ebben nem vagyok 100% biztos) és ebben az esetben is a fentiek az irányadók. Szerkesztve ekkor: 2017. július 14. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 teherwagon Posztolva: 2017. július 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 14. Hello @Elizabet04, egyről beszéltek, ez lehet a megoldás (ha Té üzletben vetted, akkor rosszabb helyzetben vagy, 3 nap a korlát, és ott talán hiba is kell vagy erős jóindulat, ráadásul azonos típust kapsz). ha túl vagy rajta, akkor macerásabb, használtan eladod, aztán veszel helyette egy másikat (ha hűséget, részletet vállaltál, azok ettől függetlenül megmaradnak). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. július 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 14. Szia! Online vásárlás esetén készhez vételtől számítva 14 napon belül vissza küldheted. Kb 2 hét múlva sztornózzák és akkor rendelhetsz másikat. Bővebb infó ezen a linken. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elizabet04 Posztolva: 2017. július 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 14. De nem rendelni akarok csak készüléket cserelni ugyanaz a szám meg csomagba lehetek csak masik telefon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elizabet04 Posztolva: 2017. július 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 14. Előfizetésre hoztam ki es online vasaroltam, akkor tegyük fel vissza küldöm es kérek egy masikat pl egy Samsungot vagy olyan nem lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Elizabet04
Azt szeretném kérdezni hogy én rendeltem egy Sony xperia xa1 es nem vagyok megelégedve vele lehetne olyat hogy vissza küldöm es onok küldenek egy általam valasztot telefont?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.