Valentin Posztolva ekkor: 2017. július 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 25. Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Nem tudok angolul, de úgy gondolom, hogy kiválasztom mihez szeretnék csatlakozni, beírom az új jelszót, és ezt minden eszközön megcsinálom, amiken használni akarom a wifit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Körülbelül ennyi az egész. Win10 van neked? Akkor könnyen fog menni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Win8 van, visszaállíttattam 10-ről, mert jó pár dolog nem volt vele kompatibilis. A jelszót megváltoztattam, gondolom újra kell indítani a gépet az aktiváláshoz. Az eredményről beszámolok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Sziasztok! Nekem is "jelszóbajom" van. Kérem, aki tud, segítsen! Kellene nekem lépésről-lépésre az, hogyan tudom megváltoztatni a modem jelszavát. Hova lépek be, ott mit jelölök ki stb. Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Valentin
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
29 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.