Valentin Posztolva ekkor: 2017. július 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 25. Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Hello @Valentin, persze. belépsz, bal oldalon beállítások, aztán telekom fiók beállítások, aztán az oldal alján új előfizetés hozzáadása, aztán az otthoni fül és mehet (mt azonosító és a jelszó kell hozzá) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Valentin Posztolva: 2017. július 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Épp most, teherwagon írta: Hello @Valentin, persze. belépsz, bal oldalon beállítások, aztán telekom fiók beállítások, aztán az oldal alján új előfizetés hozzáadása, aztán az otthoni fül és mehet (mt azonosító és a jelszó kell hozzá) 16 perce, Valentin írta: m össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe? Igen, ezt értem. De nem lép be az mt azonosítóval illetve a jelszóval az otthoni szolgáltatásba. Esetleg ha privátban elküldöm az MT azonosítót + ami kell új jelszóhoz akkor tudnál nekem új jelszót küldeni megadott telefonszám / emailre? Vagy csak simán hozzáadni az újonnan regisztrált telekom fiókomhoz az otthoni előfizetést? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Valentin Posztolva: 2017. július 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Persze tudom, hogy van elfelejtett jelszó funkció csak közben volt előfizető váltás (családon belül) és nem tudom, hogy most kinek a születési éve stb kell és elhasználtam a 3 lehetőséget, szóval várnom kell 1 napot az újra próbálkozáshoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Hello @Valentin, ja, így más a leányzó fekvése ügyfél vagyok, mint te, így nem ha nem sürgős, akkor várd meg, amíg a Té feloldja a tiltást, vagy készíts ideiglenes jelszót Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Valentin Posztolva: 2017. július 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. július 25. 1 perce, teherwagon írta: Hello @Valentin, ja, így más a leányzó fekvése ügyfél vagyok, mint te, így nem ha nem sürgős, akkor várd meg, amíg a Té feloldja a tiltást, vagy készíts ideiglenes jelszót Ja igen, utána már leesett, hogy *****séget írtam Ideiglenes jelszót hogy? Mert csak ez a születési év, anyja neve stb jön be (ha épp nincs letiltva 3x próbálkozás miatt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. július 26. Megosztás Posztolva: 2017. július 26. Hello @Valentin, szerintem az lesz az, jó helyen jársz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Sziasztok! Nekem is "jelszóbajom" van. Kérem, aki tud, segítsen! Kellene nekem lépésről-lépésre az, hogyan tudom megváltoztatni a modem jelszavát. Hova lépek be, ott mit jelölök ki stb. Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Pontosan milyen jelszavat akarsz megváltoztatni "modem jelszó" címszó alatt? Esetleg egy pppoe internetre csatlakozási jelszóról van szó vagy az adminfelületre történő belépést szolgáló jelszóra, esetleg wifi csatlakozási jelszóra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. A modem hátulján van egy betű-szám kombinációjú jelszó, ez azt hiszem csak a wifi csatlakozáshoz kell. Ezt szeretném megváltoztatni. Odáig eljutottam, hogy bementem a Hálózati és megosztási központba, de itt nem találtam olyan menüpontot, ahol változtatni lehetne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Melyik tipusról van szó konkrétan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Huawei. Küldöm a fotót Na ez nem sikerült jól, de talán támpontnak jó lehet. Mint írtam, kezdő vagyok.... nem mindegy, milyen a szerkezet? Nem a laptop menüjében kell változtatni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. HUAWEI HG8245H? Elősször is a Huawei böngészőben elérhető adminisztrációs felületén kell megváltoztstni, majd a laptopon is módosítani kell arra, amire átírtad a Huaweiben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Nem volt egyszerű, de megleltem a Huawei HG8245H digitális elosztó belépési oldalát, csak az a baj, hogy nem tudom sem a nevet, sem a jelszót. Egyszer már volt jelszóváltás, és nem tudom, a név átíródott-e? A Telekom meg csak pénzért "segít". Ezen kicsit kiakadtam. Mindenesetre köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Az valószínűleg az internetre kapcsolódó pppoe jelszó lehetett. Az eszköz alján lévő jelszókat nrm válzoztatták meg, hacsak más nem nyúlt hozzá, akkor be kell tuni lépned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Így, hogy közben mást is csinálok, még nehezebben megy a dolog. Sikerült belépnem, elnéztem az egyik karaktert. Felajánlja a jelszócserét, ha megváltoztatom, a wifi elérési jelszavam is megváltozik? Bocs, hogy ennyire értetlen vagyok, de ez nekem igen "magas". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Melyik jelszó cseréjét ajánlja fel? Az adminisztrátori felületre való belépéshez tartozó jelszóét? Két különböző jelszó, egyik cseréje nincs hatással a másikra. Ha a wifi jelszót megváltoztatod, utána változtasd meg a gépeden/laptopodon/tableteden/telefonodon is, mert nem fog tudni csatlakozni az új jelszó miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. A wifi jelszót szeretném megváltoztatni, de már teljesen össze vagyok zavarodva. Szóval van egy Huawei HG8245H jelű routerem, innen kapom a jeleket. TV, telefon, internet, optikai kábelen. Pár hónapja a laptopom újratelepítésekor megváltoztattuk (nem néztem, hogyan) a wifi jelszót. Túl egyszerűre sikeredett, időnként olyan gyenge, hogy szinte használhatatlan, ezért azt gondolom, talán valaki rácsatlakozik. Ezért szeretném megváltoztatni, ennek a menete kellene. Most itt tartok, de nem írtam be az új jelszót, nem vagyok biztos abban, hogy ez megoldás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. (szerkesztve) @Kezdő Ez a Huawei adminisztrációs oldalához történő hozzáférési jelszó megváltoztatására szolgáló lap, neked nem ez kell, hanem WLAN fül. Javaslom olvasd végig az eszköz user manuálját. Egyébként ezen a felületen meg lehet nézni, hogy valaki rá van e kapcsolódva. Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 25. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Jé, haladok! Próbáltam fordítani, de nem tudja a google sem, csak sejtem a karakterek számából, hogy a pontok a jelszót takarják. Jól gondolom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő A WPA preshared key mező a wifi csatlakozási jelszó. Ezt kell módosítani, majd a kliensoldali beállításokat ehhez igazítani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Kliensoldali beállítások.... mit kell igazítani? Hol, hogyan? Nem a fórumozásban vagyok kezdő (itt is), hanem úgy általában. Az agyadra mentem már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. (szerkesztve) @Kezdő Dehogy, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Attól is függ, hogy milyen kliensről beszélünk. Windows-hoz itt van némi leírás, igaz sok sallangal, de majd keresek másik leírást, ha túl bonyolultan van fogalmazva....vagy inkább Youtube videót Update: Találtam is egy viszonylag egyszerűt Windows 10-hez Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 25. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Nem tudok angolul, de úgy gondolom, hogy kiválasztom mihez szeretnék csatlakozni, beírom az új jelszót, és ezt minden eszközön megcsinálom, amiken használni akarom a wifit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Körülbelül ennyi az egész. Win10 van neked? Akkor könnyen fog menni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Win8 van, visszaállíttattam 10-ről, mert jó pár dolog nem volt vele kompatibilis. A jelszót megváltoztattam, gondolom újra kell indítani a gépet az aktiváláshoz. Az eredményről beszámolok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Valentin
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
29 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.