Valentin Posztolva ekkor: 2017. július 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 25. Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Nem szükséges újraindítani egyik eszközt sem. A beállítások rögtön érvényesülnek, amint a mentésre kattintasz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Kezdő Win8-on sem egy nagy wasist a beállítás.beállítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kezdő Posztolva: 2017. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Szia! Sikeres volt a jelszócsere, nagyon szépen köszönöm a segítséget! Minden eszköz működik, most már csak a repeater-t kell összehangolni vele. Eddig nem sikerült, majd nyugalmasabb időben megpróbálom. Most már bevallom, hogy az avatártól eltérően (nem sikerült lecserélnem) nőből vagyok és 63 éves, ezért is vagyok ilyen béna. Mégegyszer köszönöm!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. @Kezdő Remek, örülök, hogy sikerrel jártál! Ha repeatert használsz, javaslom az ahhoz tartozó felhasználói kézikönyv átolvasását, ha valamiben elakadsz, itt a fórumon bármikor kérdezhetsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Valentin
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telekom fiókomat, amit most regisztráltam össze tudnák-e kötni az otthoni előfizetésemmel anélkül is, hogy bemennék személyesen egy üzletbe?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
29 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.