ERIKA66 Posztolva ekkor: 2017. augusztus 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 1. Tisztelt szakértő huawei mobil netem van és próbáltam a gyors beállítást megcsinálni, de mindig kér valami jelszót ezt hol találom ? Dok1.docx Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. augusztus 2. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 2. 9 órája, ERIKA66 írta: Tisztelt szakértő huawei mobil netem van és próbáltam a gyors beállítást megcsinálni, de mindig kér valami jelszót ezt hol találom ? Dok1.docx Szia! Ez elég kevés sajnos de a leírásában benne kell lennie az alapértelmezett jelszavaknak! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 2. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 2. Vagy a készülék oldalán, alján stb.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 8. Hello @ERIKA66, ha most próbálod összerakni a wifi hálód (a kép alapján ez van), akkor szerintem erre nincs gyári kód. ezt most kell megadnod (bármi lehet, ami nem egyszerű, de megjegyzed). ezzel a jelszóval csatlakozhatnak majd az eszközeid a wifire Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ERIKA66
Tisztelt szakértő
huawei mobil netem van és próbáltam a gyors beállítást megcsinálni, de mindig kér valami jelszót
ezt hol találom ?
Dok1.docx
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.