Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Új készülék vásárlása Új előfizetéssel


Lily

Kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 2016. novemberében vásároltam részletre 2 év hűséggel Huawei P9 Plus típusú mobiltelefonomat Domino kártyásként új előfizetésre váltva. A szerdai napon (aug.9.) rendeltem egy új Iphone 7 Plus készüléket új előfizetéssel részletre, ugyanúgy 2 év hűséggel. A Huawei telefonomból még durván 1 év hűségidő van hátra, dehát nem bírtam kivárni azt az 1 évet készülékcserére, ezért azonnal lecsaptam az Iphone-ra. :) (Számláimat rendesen fizetem, sosem kések vele.)

Kérdéseim így a következőek:

  1. Miután lejár a Huaweire a maradék 1 év hűség akkor eladhatom a telefont? (Gondolom nyilvánvalóan, igen.)
  2. Aranykártyás vagyok. Az Iphone-ra kérhetnek előleget és ha igen, körülbelül mekkora az az összeg? 
  3. Az Iphone-hoz tartozó új SIM kártya a hűségidő lejárta után megszüntethető-e, hogy ne éljen tovább a szám? (A Huawei telefonban használt jelenlegi számomat szeretném használni az Iphone-nal.) Valamint,
  4. hogy fognak-e telefonon keresni a fizetőképesség miatt? (Mivel aranykártyás vagyok, van már meglévő előfizetésem, stb.) Mennyi idő múlva kapom készhez a telefont? (Aug. 9.-én rendeltem, jelenlegi állapota: Feldolgozás alatt és még nem hívtak telefonon.)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Lili

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

10 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Sziasztok!

Még annyi kérdésem lenne, hogy a Huawei P9 Plus mobiltelefonomat ha  részletre vettem és el szeretném adni (még 15 hónap hűségidő van hátra a számlán), de természetesen csak a telefont adom el a kártyát nem és persze rendesen fizetem a számlákat is, a telefont esetleg ha az új tulajdonos kifüggetleníti akkor kötbért kell fizetnem igaz? Vagy hogy lehet ezt megoldani, hogy Telekomos kártyával használja még a hűségidő lejártáig? 

Ja és még az is érdekelne, hogy az új előfizetéses kártyám csak ha ritkán használom, pl. hetente 1x akkor ugye nem tiltják le a hozzá vásárolt készüléket?

Köszi a válaszokat!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ennyit találtam róla:

" A SIM-lock-al ellátott készülékek hálózati korlátozásának feloldását - a Telekomnál vagy jogelődeinél vásárolt készülékekre - személyesen kérheted üzleteinkben. A tulajdonjogot eredeti számlával, vagy a készülék jótállási jegyével (esetleg az IMEI számot tartalmazó adás-vételi szerződéssel) kell igazolnod. A SIM-lock feloldást lehetőség szerint azonnal, de maximum 1 munkanapon belül végrehajtjuk."

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia!

Jaa, akkor az új tulajdonos nem is függetlenítheti ki csak én?

És ha eladom és ki szeretné az új tulaj függetleníteni akkor személyesen kell bemenni a Telekomba a telefonnal együtt vagy elég ha csak kérelmezem a függetlenítést és kóddal elintézik és én azt megírom az új tulajdonosnak?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Lily
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...