Both Balázs Posztolva ekkor: 2017. szeptember 10. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 10. Üdv azt szeretném tudni hogy a OnePlus 5 okostelefon mikor lesz elérhető a Telekom-nál? Itthon csak 3 üzlet árulja de biztonságosabb lenne innen venni szerintem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 11. Hello @Both Balázs, igen, mobilinternet és garancia miatt nagyon nem mindegy. viszont az a gond, hogy nem tudjuk megmondani, mert a Té igazán csak a nagy gyártók csúcstelóinál ad előzetes infót (azoknál még az előtt lehet foglalni, hogy ténylegesen kaphatóak lennének) rossz hír még, hogy a Té kis gyártók telóit nem forgalmazza (talán a Bullitt Cat-je az egyetlen kivétel), így ne vegyél rá mérget, hogy lesz egyáltalán. ha ragaszkodsz hozzá (leírások alapján jó cucc), és nem tudsz várni, amíg kiderül, hogy lesz-e a Ténél, akkor meg arra vigyázz, hogy európai verziót vegyél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2017. szeptember 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 11. Szia @Both Balázs Szerintem nem fogja a Telekom ezt a készüléket forgalmazni, a legbiztonságosabb, ha PayPal-lal fizetsz és a Oneplus.net oldalról rendeled. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Both Balázs Posztolva: 2017. szeptember 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 11. @teherwagon @dptrsk Köszi a válaszokat Nem is gondoltam rá hogy a gyártótól is lehet venni. Inkább onnan rendelek majd egyet mert legalább tudok rendes tokot is venni hozzá és tőlük tuti hogy az eredeti cuccot kapom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. szeptember 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 13. Ekkor: 9/12/2017 at 18:52, Both Balázs írta: @teherwagon Azt írták hogy Európában is vannak raktáraik szóval az ár amit a weboldalon írnak a valós ár. Szerencsére " Although our products are processed through an authorized distributor based in Hong Kong, we have designated warehouses based in Europe. It means that the amount you will see on the payments page will be the final amount payable." Nem kell félni! A oneplus egy Kínai cég de Londoni HQ-val. A szállítások is onnan történnek. Többször rendeltem már közvetlenül tőlük készüléket. OnePlus 1, OnePlus 2 majd egy VR szemüveg. Mindig 1 héten belül megérkezett semmi plusz díjjal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 12. (szerkesztve) Hello @Both Balázs, igen, kis gsm boltokban sajna bármi lehet (és nem feltétlenül azért, mert trükköznek, könnyen lehet, hogy ők sem tudják, hogy átverték őket) gyártóval kapcsolatban azt nem sikerült kisasolnom, hogy honnét hozzák a cuccot. ez azért érdekes, mert ha EU-n kívülről (nem valami EU-s raktárból), akkor az árra rájön a vám és az áfa majd írd meg, légyszi Szerkesztve ekkor: 2017. szeptember 12. Szerkesztő: teherwagon javítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Both Balázs Posztolva: 2017. szeptember 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 12. (szerkesztve) @teherwagon Szia beszéltem a gyártóval és azt mondták hogy ha a Magyar weboldalról rendelem akkor Euróban kell fizetni és ingyenes kiszállítják mivel 100 Euró feletti a rendelés összege. Pontosan nem tudom de szerintem ha a Magyar oldalról rendelem akkor Európai raktárból hozzák. De azért majd megkérdezem még tőlük. Szerkesztve ekkor: 2017. szeptember 12. Szerkesztő: Both Balázs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 12. érdemes, nehogy utólag bosszankodj a plusz 31%-on (27%+4%, ha jól tévedek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Both Balázs Posztolva: 2017. szeptember 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 12. @teherwagon Azt írták hogy Európában is vannak raktáraik szóval az ár amit a weboldalon írnak a valós ár. Szerencsére " Although our products are processed through an authorized distributor based in Hong Kong, we have designated warehouses based in Europe. It means that the amount you will see on the payments page will be the final amount payable." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Both Balázs
Üdv azt szeretném tudni hogy a OnePlus 5 okostelefon mikor lesz elérhető a Telekom-nál?
Itthon csak 3 üzlet árulja de biztonságosabb lenne innen venni szerintem.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.