Kérdés

Példaként a *****nál kötött hűségidő 4 db (20-as) telefonszámra letelik, így ha a telekomnál DKEF 200 -ra (kedvezményes dolgozói előfizetést) kötünk hűségidővel, akkor a telefonszámok áthozhatóak-e, és hogyan!

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Hello @D_László, annyi még, hogy kérdezz majd rá náluk, a számhordozásnál telóra kaptok-e extra kedvezményt (a Té időnként kedvezményt ad rá, így kérdés, hogy most van-e ilyen, illetve a te üzleti előfizudra érvényes-e). már persze ha telót is akarsz, nem csak a számod hozod :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszönöm! Egy számlafizető (egyben előfizető), max. 4 előfizetőt vonhat be, de max 1 telekom-ost.

A számhordozás folyamata díjmentes, előfizetőként üzletben kell kezdeményezni kérelem beadásával. Ha régi telefont kívánjuk használni, készülékkel kapcsolatban egyeztetni kell a jelenlegi szolgáltatóval, hogy a mobiltelefont hálózati korlátozással ellátták vagy nem , a telekom SIM-kártyával nem fog működni, csak a tiltás feloldása után. A számhordozás után SIM-kártyát csak kártyafüggetlen vagy telekomos kártyát elfogadni képes készülékkel tudjuk használni. Telekomtól kapunk SIM-kártyát. A telekom 1 napon belül benyújtja a jelenlegi szolgáltatóhoz a számhordozási kérelmet,az időpont megválasztható. A jelenlegi szolgáltató válaszáról a munkanapon 16 óráig benyújtott számhordozási igény esetén a benyújtástól számított 2 munkanapon belül, egyéb esetben 3 munkanapon belül SMS-ben értesít. Az igénybejelentéstől számított 2 munkanapon belül, a számátadási időablakban megvalósul a szolgáltató váltás. Ez munkanapokon 20-24 óra között, egy előre egyeztetett napon lehet, ez idő alatt a szolgáltatás szünetelhet. Ekkor a hívószám a mostani szolgáltatónál megszűnik, a telekomnál aktiválódik. Ekkor kell a készülékbe helyezni a telekom SIM-kártyát. Ha a jelenlegi szolgáltató elutasítja a számhordozási igényt, erről telekom SMS-ben értesít az elutasítás két legfőbb oka tartozás vagy adat eltérés. Fel kell keresni régi szolgáltatót, hogy a tartozásról vagy az eltérő adatról egyeztetni kell.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @D_László

A 20as számokat annak a nevére kell iratni, aki a telekomnál jogosult a dolgozói csomagra.

Ha lejárt a hűség a 20as számokon számhordozással (új számnak minősül a telekomnál) át tudjátok hozni a Telekomhoz személyes ügyfélazolgálaton a flottába.

Azt még érdemes megkérdezni, hogy a Telekom mennyi dolgozói előfizetést enged munkavállalónként.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: dptrsk

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most