Ugrás a tartalomhoz
  • 0

HBO GO


ZG36

Kérdés

valaki elárulná, hogy mi a megmeredt cukros ********** kell százszor bejelentkeznem a "megújult" HBO GO alkalmazásba anélkül, hogy a korábban regisztrált adataimat használva látszólag hiba nélkül azonosítani tudom magam? ez így egy rakás ****! lemondom inkább az egészet és szolgáltatót váltok, mintsem ezt a nyűglődést csináljam minden egyes frissítéskor!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
trágár szavak
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @ZG36, két oka lehet. az HBO GO négy eszközt kezel, ha ennél többet használsz vele, akkor akad. meg eszközfüggően X alkalommal be kell prüntyügnöd az adatokat, mire megjegyzi (én Xbox-on bosszankodtam rajta, de 4-5 után megjegyezte, illetve az egyik okostévém csinálja most ezt, annél még nem jutottam el a megjegyezte fázisig :(). egyébként meg az van, amit Roli82 írt, a Té csak viszonteladó, ez az egész az HBO biznisze (szóval szívathatod magad a szolgáltatóváltással, de csöbörből vödörbe lesz, az így elpazarolt időt használhatod értelmes dologra is)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszönöm a válaszokat. Először is nálam összesen 4 eszközön futott eddig - nem mondom, hogy zökkenő mentesen. A Telekom azért került a történetbe, mert az HBO a szolgáltatómhoz küldött aktiválásért. Az összes infó amit számonkértek rajtam mind kivétel nélkül a Telekom birtokában vannak. A Telekom oldaláról viszont a HBO GO-ra pattanok minduntalan. A tények, van HBO MAX PAK előfizetésem - ebből adódóan ha jók a megérzéseim, futja a HBO GO-ra is amennyiben regisztráltam. Utóbbi nem kétséges, mivel "bejelentkezni" be tudok hiba nélkül, ám a tartalom megnyitásakor újabb és újabb vége nincs bejelentkezési popup jelenik meg az eszközömön a tartalom helyett. Ami az értelmes dolgok miben létét illeti, nos ezt inkább magamra bíznám - mármint azoknak a kategóriáknak a megalkotását. Hogy másnak mi az, és számomra mi az piszokul nem összefésülhető. Egyszerűen a Napba tudok ugrani, ha adott egy csapnivaló szolgáltatás amiért a minőségét tekintve horribilis összeget szednek be. Vagy az ellenanyag legyen olcsóbb - jóval és akkor legalább elmondható, hogy olcsó húsnak híg a leve -, vagy a szolgáltatás legyen olyan, hogy megérje kifizetni érte azt amibe az valóban van.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Most látom, hogy a szabályzatban is benne van (persze ott van benne az a kiskapu rész, hogy "elképzelhető"):

" Használható Eszközök száma

Feltéve, hogy az Előfizetési Szerződésben más nem kerül rögzítésre, a Felhasználó az alábbiakra jogosult: (i) 4 Eszközt regisztrálhat, amiből kettőt használhat egyidejűleg, (ii) 5 alkalommal jogosult az Eszközökön módosítani egy naptári hónapon belül, azzal, hogy ugyanazon Eszközt 24 órán belül nem lehet regisztrálni. Eszköz módosításnak minősül egy új Eszközök regisztrációja vagy egy regisztrált Eszköz törlése és egy új regisztrálása. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen ponttal vagy az Előfizetői Szerződéssel ellentétes Eszköz használat esetében elképzelhető, hogy az HBO GO Szolgáltatás számára nem lesz elérhető. "

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...