Posztolva ekkor: September 27, 2017 Sziasztok! A hűségpontok online beváltásához Telekomnál regisztrált mobilszámra van szükség. Nekem olyanom nincs. Ebben az esetben online felületen nem tudok beváltani? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 5, 2020 Hello @Oravecz Zoltán, a pontgyűjtés talán 3 éve megszűnt a Té Kapcsolat programjában, partneri kedvezmények vannak (a telódon, a Telekom appban megmutatod a kártyád a partnernél, és kapod a kedvezményt) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 11, 2020 Hol tudom megnézni pontosan mennyi hűségpontom van? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 27, 2017 Köszönöm szépen! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 27, 2017 (szerkesztve) Szia. Ha csak otthoni szolgáltatással rendelkezel a Telekomtól akkor a kapcsolat pontjaidat online felületen sajnos nem tudod beváltani, ilyenkor a pontfelhasználás Telekom üzletben lehetséges. Szerkesztve ekkor: September 27, 2017 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
A hűségpontok online beváltásához Telekomnál regisztrált mobilszámra van szükség. Nekem olyanom nincs. Ebben az esetben online felületen nem tudok beváltani?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon