Németh Andi Posztolva ekkor: 2017. október 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 23. Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Németh Andi Posztolva: 2017. október 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 26. Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ahogy megtudtam, a szolgáltató beállítása ez és nem a telefoné, azaz nincs rá megoldás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. október 23. Megosztás Posztolva: 2017. október 23. 5 órája, Németh Andi írta: Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm. Szia, kérdezd meg ezen a fórumon: https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_j5_2017_evfordulo/friss.html Amúgy általában a Hang (vagy hasonló nevű) menüpontban lehet ezt kapcsolni, de előfordulhat hogy valami "álneve" van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. október 26. Megosztás Posztolva: 2017. október 26. 19 perce, Németh Andi írta: Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ahogy megtudtam, a szolgáltató beállítása ez és nem a telefoné, azaz nincs rá megoldás Én is így tudom sajnos, Samsung Ace nem tudom min próbálkoztam. Bekapcsolásnál nagyon hangos is ez külön zavaró nem csak az hogy van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Németh Andi Posztolva: 2017. október 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 29. Nem lehet kiiktatni, ez mára biztossá vált. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Németh Andi
Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.