Posztolva ekkor: October 23, 2017 Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 29, 2017 Nem lehet kiiktatni, ez mára biztossá vált. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 26, 2017 19 perce, Németh Andi írta: Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ahogy megtudtam, a szolgáltató beállítása ez és nem a telefoné, azaz nincs rá megoldás Én is így tudom sajnos, Samsung Ace nem tudom min próbálkoztam. Bekapcsolásnál nagyon hangos is ez külön zavaró nem csak az hogy van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: October 26, 2017 Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ahogy megtudtam, a szolgáltató beállítása ez és nem a telefoné, azaz nincs rá megoldás Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 23, 2017 5 órája, Németh Andi írta: Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm. Szia, kérdezd meg ezen a fórumon: https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_j5_2017_evfordulo/friss.html Amúgy általában a Hang (vagy hasonló nevű) menüpontban lehet ezt kapcsolni, de előfordulhat hogy valami "álneve" van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Szép napot mindenkinek! Szeretném a Samsung J5 (2017) telefonon az indítási dallamot kikapcsolni. Hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon