kottila10 Posztolva ekkor: 2017. október 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 27. Vásároltam még régen, NapiLimit csomagot, amit szeretnék törölni, mert nem szeretném tovább.... Csakhogy nem találtam még sehol információt.... Sürgős egy picikét, ha válaszolnának, megköszönném!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. október 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 28. 11 órája, kottila10 írta: Vásároltam még régen, NapiLimit csomagot, amit szeretnék törölni, mert nem szeretném tovább.... Csakhogy nem találtam még sehol információt.... Sürgős egy picikét, ha válaszolnának, megköszönném!! Szia! Küld a 1414-re a -NAPINET kódot ezzel elvileg ki lesz kapcsolva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. október 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 28. @kottila10 Nem a NapiNet-re gondolsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kottila10
Vásároltam még régen, NapiLimit csomagot, amit szeretnék törölni, mert nem szeretném tovább....
Csakhogy nem találtam még sehol információt....
Sürgős egy picikét, ha válaszolnának, megköszönném!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.