prisz Posztolva ekkor: 2017. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 2. Sziasztok! Bennfentesektől kérdezném, hogy valóban ingyenes lett DKTV-n a Filmbox minicsomag? Mert nincs kedvem az aktiválás után pár hónap múlva súlyos ezreseket fizetni érte. Jelenleg ezt írja az "előfizetés testreszabása" menüpont: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 2. (szerkesztve) Szia! FilmBox minicsomag már nagyon régen beleolvadt a Szuper Családi HD csomagba,illetve semmihez sem rendelhető és a szerződések is felmondásra kerültek. 2017. Október 01.-től. A weboldal tévesen mutatja. Szerkesztve ekkor: 2017. november 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 prisz Posztolva: 2017. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 2. (szerkesztve) 2 órája, btz írta: Hallottam valamit fél füllel. Valószínűleg ingyenes tényleg. Szia "btz"! Azóta hívtam az üsz-t, de nem derült ki semmi érdemleges. Első körben azt mondták, hogy "nincs ilyen minicsomag", második körben azt közölték, hogy "nincs már ilyen,hogy digitális kábel tv és nem tudják, miért látom a hozzá tartozó minicsomagot". Harmadik körben várakozásra tettek mert beszélt egy műszaki kollégával és arra jutottak, hogy "nem tudnak erről az ingyenességről semmit". Megköszöntem, és elbúcsúztam. Ezek után vajon, kihez tudok érdemben fordulni??? Tehát ha esetleg már nem csak fél füllel, hanem mind a kettővel ( ) hallasz valamit, vagy bárki erről tud felvilágosítást adni, kérem szóljon. Értem én, hogy nem prioritás már a DKTV, de aki előfizet még rá (és nem csekély pénzért) az lehetőleg kapja meg a minimális információt. Még megnézem az ÁSZF-et is, bár kétlem, hogy lenne benne erről valami... Köszi! Szerkesztve ekkor: 2017. november 2. Szerkesztő: prisz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 prisz Posztolva: 2017. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 2. Köszi! Így már érthető... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 2. Hallottam valamit fél füllel. Valószínűleg ingyenes tényleg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
prisz
Sziasztok!
Bennfentesektől kérdezném, hogy valóban ingyenes lett DKTV-n a Filmbox minicsomag? Mert nincs kedvem az aktiválás után pár hónap múlva súlyos ezreseket fizetni érte.
Jelenleg ezt írja az "előfizetés testreszabása" menüpont:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.